Sale Niemenranta Tampere

Kehyskatu 1, 33400 Tampere Puhelin 010 767 6800 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 07:00 – 22:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Pirkanmaan Osuuskauppa avaa lähivuosina pysyvän Sale-myymälän alueelle rakentuvan kerrostalon kivijalkaan. – Halusimme kuitenkin jo nyt tuoda alueelle oman lähikaupan ja helpottaa asiakkaidemme arkea, kertoo ryhmäpäällikkö Johanna Tervala-Pirskanen. 11/2017 avattu pop up -myymälä on ketterä ja ekologinen yksikkö, joka on aiemmin palvellut asiakkaita Hatanpäällä. – Pop Up Sale on auki arkisin 7-22, lauantaisin 8-22 ja pyhäpäivinäkin 10-22. Hatanpäälle verrattuna uutta on se, että tällä kertaa saman katon alle avataan myös Mikon Leivän kahvila-myymälä, Tervala-Pirskanen hehkuttaa.

Mikon Leivän kahvila-myymälä tarjoaa tamperelaisia, perinteisiä leipomotuotteita, joista osa paistetaan paikan päällä ja loput Mikon Leivän leipomossa Leinolassa, mikä takaa sen, että tuotteet ovat takuulla tuoreita. Kahvilan tarjontaan kuuluvat niin leivät kuin suolaiset ja makeat leivonnaiset.
– Meille voi poiketa kahville ja sämpylälle tai napata kauppareissun yhteydessä munkit mukaan kotiin viemisiksi, kertoo Mikon Leivän toimitusjohtaja Henri Lehtimäki.

Myös myymäläpäällikkö Heidi Tiisala on syystäkin innoissaan. – Meillä on upea henkilökunta valmiina hurmaamaan asiakkaat vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi uskon, että myymälän valikoiman laajuus tulee yllättämään monet positiivisesti, aiemmin Prisma Kalevan päivittäistavaraosaston apulaispäällikkönä toiminut Tiisala hymyilee. Myös yhteistyö Mikon Leivän kanssa saa myymäläpäälliköltä kehut. – Yhteistyömme takaa alueelle laajan ja kattavan palvelukokonaisuuden, Tiisala toteaa.

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Veikkaus
Veikkaus
 
SmartPost pakettipalvelu
Ekopiste - Pullonpalautus
Ekopiste - Pullonpalautus
Veikkaus peliautomaatit
Veikkaus peliautomaatit
Kahvio
Kahvio