Prisma Syke

Kauppakatu 18, 15140 Lahti Puhelin 03 8235130

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 07:00 – 23:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

 

Prisma-hypermarketin valikoimiin kuuluvat päivittäistavarat sekä pukeutumisen, asumisen, vapaa-ajan ja kodintekniikan tuotteet. Prisma tarjoaa parhaat tuotteet jokaiseen hintaryhmään, ja sen edulliset ja laajat valikoimat uusiutuvat jatkuvasti. Prismasta saat kaiken tarvitsemasi – helposti ja edullisesti yhdellä ostoskerralla.

Prisma Sykkeen monipuoliselta Ruokatorilta löydät kaiken tarvittavan arki- ja juhlapöytääsi. Kotimaiset kalat ja laadukkaat lihat tarjoavat upeat raaka-aineet ruoanlaittoon. Omassa keittiössämme puolestaan valmistuu sykähdyttävää kotiruokaa kiireiseen arkipöytään. Aasialaiseen makumaailmaan sinut vievät paikan päällä valmistettavat sushit sekä Fire wok -ravintolan annokset. Lounaaksi nappaat helposti mukaasi vaikkapa Picadelin salaatin tai Beat-ravintolassamme valmistetun pizzan. Fazer-myymäläleipomosta saat päivittäin tuoreita leipomotuotteita. 

Prisma Sykkeen huippunopeaan TOMRA-pullonpalautusautomaattiin voit kaataa kerralla jopa yli 100 muovipulloa tai tölkkiä.

Saat aina kaksi tuntia ilmaista pysäköintiaikaa Sykkeen lämpimässä hallissa. Parkkihalli avoinna ma-la klo 5–23.30 ja su klo 7–23.

Ruoan verkkokaupan palvelut Prisma Sykkeessä

Prisma Sykkeen uusi ruoan verkkokauppa nopeuttaa ja helpottaa ostosten tekoa: asiakas tilaa ja maksaa omat ostoksensa verkossa ja noutaa ne valittuna ajankohtana myymälästä tai valitsee ostoksilleen kotiinkuljetuksen.

Löydät Prisman ruoan verkkokaupan osoitteesta s-kaupat.fi

Keräilypalvelun hinta alkaen 7,90€, kotiinkuljetus alkaen 15,90€ (sis. keräyspalvelun). Elintarvikkeiden keräilyssä kiinnitetään erityistä huomiota tuotteiden laatuun ja tuoreuteen. Ostokset säilytetään asianmukaisesti.

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
Pikakassa
 
AsiakasWC
 
Juustopiste
 
Pullo- ja tölkkipalautus
Veikkaus Pelaamo
Veikkaus Pelaamo
 
Esteettömyys
 
Käteistä kassalta S-Etukortilla
 
Liha-, leikkele- tai kalamyynti
 
Prisma Kauppakassi noutopiste
Nosto-käteisautomaatti
Nosto-käteisautomaatti
 
Paistopiste
 
Fazer Leipomo
 
Musti ja Mirri
Apteekki
Apteekki
 
Kahvila
 
Kultajousi
 
Sushipiste
Parturi/Kampaamo
Parturi/Kampaamo
 
Parkkihalli