Prisma Lippulaiva

Espoonlahdenkatu 8, 02320 Espoo Puhelin 010 76 57200 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 06:00 – 24:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
Prisma Lippulaiva
 
Prisma Lippulaivassa Asiakasomistajapäivät jatkuvat 18.4.2022 asti, tutustu alennuksiin >>
 
Yhtä halpa kuin halvin. Pitkät aukioloajat ja laajat valikoimat. 
Prismassa parasta on ostamisen helppous ja edullisuus. Meiltä löydät kaiken: kattavan valikoiman päivittäis- ja käyttötavaroita. Saat kaiken yhdellä ostoskerralla laajoin aukioloajoin. 
 
Prisma Lippulaiva on kahdessa kerroksessa palveleva hypermarket kauppakeskus Lippulaivan yhteydessä. Ensimmäisessä kerroksessa on monipuolinen päivittäistavaraosasto ja kukat. Toisesta kerroksesta löydät laajan valikoiman käyttötavaraa sekä lemmikkien ruoat ja herkut, kattauksen, kynttilät ja pakastustarvikkeet. 
 
Prisma Lippulaivan ensimmäisen kerroksen päivittäistavaroiden puolelta saat herkkuja makuun kuin makuun. Ruokatorilta löydät monipuolisen ja tuoreen valikoiman niin arkeen kuin viikonlopun herkutteluhetkiin. Ruokatorin yhteydessä on myös kahvila ja salaattibaari. Meiltä löydät myös Itsudemon sushipisteen, josta voit ostaa tuoreita, paikan päällä valmistettuja susheja. 
 
Fazerin jauholeipomo leipoo paikan päällä tuoretta leipää joka päivä. Kakkuja sekä erilaisia makeita ja suolaisia leivonnaisia voit tilata vaikkapa perhe- tai yritysjuhliin. Lisätietoja tilausvalikoimasta saat henkilökunnalta.
 
Prisman infopiste on avoinna ma–su klo 7–22.
Prisman infopisteestä löydät tutut palvelut, kuten Veikkaus- ja Toto-pelipisteet, RAY:n pelit, HSL:n matkakorttien latauspisteen, Tax Free -palvelut sekä postimerkit. S-Pankin kolikkoautomaatti sijaitsee Prisman infopisteen vieressä. 
 
Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankki-piste on Prisman 2. kerroksen kassojen läheisyydessä.
 
Ruoan verkkokauppa
Prisman ruoan verkkokauppa on valikoimiltaan Suomen laajin ruoan verkkokauppa. Valikoimissa on koko Prisman päivittäistavaravalikoima (pl. tupakka- sekä alkoholituotteet) sekä iso osa käyttötavaroista. 
Käyttämällä ruoan verkkokauppaa ohitat jonot ja säästät aikaa. Noutopiste löytyy Lippulaivan parkkihallista. Tarkat noutoajat löydät osoitteesta www.s-kaupat.fi.
 
Tervetuloa ostoksille!
 
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Asiakaspalvelupiste
Asiakaspalvelupiste
Asiakasomistaja-asiat
Asiakasomistaja-asiat