Prisma Itäkeskus

Vanhanlinnantie 1, 00900 Helsinki
010 76 68850 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)
AVOINNA TÄNÄÄN 08:00-18:00
Aukioloajat
Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
AUKI TÄNÄÄN [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu
| | | |

Prisma on edullinen perhemarket

Prisma Itäkeskus sijaitsee aivan Puotilan metroaseman läntisen päädyn tuntumassa. HOK-Elannon suurin Prisma-keskus tarjoaa edullisten hintojen lisäksi runsaan valikoiman päivittäis- ja käyttötavaroita.

Katutasossa on edustava 4 500 m²:n päivittäistavaraosasto, josta löytyy yli 17 000 erilaista tuotetta. Prisma-keskuksen info palvelee asiakasomistajia mm. kaikissa S-Pankkiin liittyvissä asioissa.

Käyttötavaraoille on varattu tilaa n. 9 800 m², pääosin Prisman toisesta kerroksesta. Itäkeskuksen Prismasta löytyy kaiken kaikkiaan yli 87 000 erilaista käyttötavaratuotetta. Valikoimissa on kiinnitetty huomiota sportin, vapaa-ajan tuotteiden, kodin, rakentamisen ja remontoinnin sekä viihteen ja kodintekniikan monipuolisuuteen. Erityisesti rakentamisen ja remontoinnin tarjonta on poikkeuksellisen kattava: myynnissä on mm. laattoja, laminaatteja, saunakiukaita ja ilmalämpöpumppuja.

Ympärillä on useita lähi- ja kaukoliikenteen bussipysäkkejä. Omalla autolla liikkuville Prisman kellarikerrokset tarjoavat noin 650 parkkipaikkaa, joihin voi ajaa sekä Vanhanlinnantien että Brahelinnantien kautta.

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Asiakaspalvelupiste
Asiakaspalvelupiste
Asiakasomistaja-asiat
Asiakasomistaja-asiat
Otto-automaatti
Otto-automaatti
 
Käteistä kassalta
Saldopääte
Saldopääte