Prisma Halikko parturi-kampaamo

Prismantie 2, 24800 Halikko Puhelin 044 3205 309

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 08:00 – 20:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Varaa aika numerosta 0443205309!
Nettiajanvaraus >>

Prisman parturi-kampaamo palvelee sinua maanantaista lauantaihin. Liikkeessä on ammattitaitoisia hyvän palvelun parturi-kampaajia, meikkaajia, maskeeraaja ja kosmetologi. Kampaamossa on 17 asiakaspaikkaa, 4 pesupaikkaa, hoitola ja O.P.I Nailbar. Meillä palvelussa otetaan huomioon niin lapset kuin iäkkäätkin asiakkaat sekä liikuntarajoitteiset. Parturi-kampaamossamme on kaikkien helppo liikkua. Liikkeessämme voit järjestää myös lasten synttäreitä ja jos korvakorut vielä uupuu, niin teemme myös rei'ityksiä.
 
Värimaailmassa yhteistyökumppanimme on Wella. Kouluttajat käyvät meillä säännöllisesti, joten tiedämme aina kauden trendit ja saamme uutuudet käyttöömme.
 
Valmistautuessasi juhlaan, saat saman katon alta hiukset kuntoon, hoitolapalvelut käyttöösi, meikkaukset ja vaikka O.P.I geelikynnet. Palveluvalikoimamme on laaja ja haluemme tarjota sinulle vain parasta.
 
Prisman parturi-kampaamossa on kaikki nykyaikaisen parturi-kampaamon palvelut ja runsas sekä laadukas valikoima hiusten hoito- ja muotoilutuotteita. Ja kaikesta saa tietysti S-Etukortilla Bonusta!
 
Parturi-kampaamossa on myös nonstop-ajanvaraus hiusten leikkuuseen ja teemme nonstopissa myös hiushoitoja sekä pikavärejä/kiiltokäsittelyjä. Lisäksi voit tulla kulmien ja ripsien värjäykseen. Pidemmissä töissä varaa aika nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla. Tule, ota vuorolappu ja siirry ravintolan puolelle odottamaan. Vuoronumerotaulun näet myös ravintolassa.
 

Voit varata ajan parturi-kampaamoon, hoitolaan ja O.P.I Nailbariin myös täältä

Päätoimipaikka
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
Hoidot ja hyvinvointi
 
Kauneuspalvelut
Meikkauspalvelu
Meikkauspalvelu