Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylä

Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli Puhelin +358 20 1234 662 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) Faksi +358 10 7623 629

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 10:00 – 24:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
  • Kolin kylpykiulu

Kylpylämme aukeaa jälleen 18.6.2020. Meille on turvallista tulla!

Pidetään huolta toisistamme

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että hotelliemme, ravintoloidemme ja kahviloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.

Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.

Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, syöttötuolit ja maksupäätteet.

Rajoitamme asiakasmääriä viranomaisohjeiden mukaisesti.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen ravintolakesä meille kaikille.

Päivitämme toimintamallejamme ja yllämainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

**************************************************************************************************************************

Koli Relax Span toiminta-ajatus pohjautuu itsensä hemmotteluun ja kaunistautumiseen Kolin kansallismaisemissa. Jokainen kylpyläkävijä saa pohjoisiin raaka-aineisiin pohjautuvan ylellisen Lumene-tuotepaketin. Kylpylävieras voi tuotteiden avulla hemmotella itseään omaan tahtiin vartalon ja kasvojen kuorinnalla, naamiolla sekä jalkojen, käsien ja vartalon hoitotuotteilla.

Hemmottelukylpylässä on erilaisia altaita, saunoja sekä mahdollisuus hemmotteluhoitoihin. Välillä voi käydä rentoutumassa maisematerassin kylpypaljuissa.
Kylpylässä on panostettu koon sijaan viihtyvyyteen. Kylpylään mahtuu kerrallaan noin 50 henkeä. Hemmottelukylpylän ensisijainen kohderyhmä ovat aikuiset, pariskunnat ja yritysryhmät. Lapsiperheet ovat tervetulleita kylpylään päiväsaikaan ennen kello 16.