Elisan Myymälä Kauppakeskus Kaari, Kannelmäki

Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki Puhelin
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Joko saat Bonusta liittymistäsi?

Nyt saat Bonusta Elisan Saunalahti Huoleton  4G –liittymistä. Rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluita ja viestejä sekä supernopea netti, ilman  käyttökattoa! Ei määräaikaisuutta.

Bonusta saa myös Elisan Saunalahti Tarkka 4G –liittymistä. Puhe ja viestit käytön mukaan sekä supernopea netti, ilman  käyttökattoa! Ei määräaikaisuutta.

Saadaksesi Bonusta näistä liittymistä, sinun pitää rekisteröidä jäsennumero joko netissä Asiakasomistajan tunnistautumispalvelun kautta tai Elisa myymälässä tai olla yhteydessä Saunalahden asiakaspalveluun 01019 0240 (mpm/pvm). Ma-Pe 8-19, La 10-16.30.

Bonuksen kertymiseen liittyvät lisätiedot:

Bonusta on mahdollisuus kerryttää rekisteröitymisen jälkeen alkavalta uudelta laskutuskaudelta edellyttäen, että asiakasomistaja tai asiakasomistajatalouteen kuuluva henkilö on ilmoittanut Saunalahdelle oikean jäsen-/asiointinumeron ja asiakasomistajajärjestelmässä on tarkistettu jäsen-/asiointinumero.

Bonusta kertyy edellyttäen, että koko lasku on maksettu viimeistään laskun alkuperäisenä eräpäivänä.

Maksettu lasku näkyy viiveellä bonuslaskennassa, pääsääntöisesti maksetut maksut siirtyvät seuraavan kuukauden bonuslaskentaan.

Bonukseen oikeuttavien ostojen määrä on tarkastettavissa pääsääntöisesti Saunalahden GSM-laskusta.

Lue lisää ja tilaa >>

 

Saunalahti Prepaid

Voit ostaa tulostettavan Saunalahti Prepaid lataussetelin (arvo välillä 10€ - 100€) Prisma-, S-Market-, Sale- ja Alepa-myymälöiden kassoilta. Lataussetelin ostaminen kerryttää Bonusta S-Etukortille ja S-Etukortilla maksaessaan asiakas saa myös maksutapaedun. Lisäksi ABC-liikennemyymälöistä voit ostaa valmiita kiinteäsummaisia Saunalahti Prepaid latausseteleitä (arvo 10 € / 20 €).

Prisma-, S-market-, Sale-, Alepa- ja ABC-ketjuista voit lisäksi ostaa Saunalahti Prepaid -aloituspakkauksia. Saunalahti Prepaid Perhenetti -aloituspakkauksia voit ostaa Prismoista ja ABC-liikennemyymälöistä.