Autopalin Pori

Itäkeskuksenkaari 1, 28130 Pori Puhelin 0290098010 (Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0691 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 07:30 – 18:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Olemme satakuntalainen, yli 65-vuotisen historian omaava täyden palvelun autotalo. Myymme ammattitaidolla sekä uudet että käytetyt autot ja tarjoamme osaavia huolto- ja varaosapalveluita. Lisäksi meiltä saat edulliset rahoitus- ja vakuutustarjoukset.

Uusien autojen merkkiedustuksiimme kuuluvat Opel, Peugeot, Nissan ja Volvo. Vaihtoautovalikoimamme on maakunnan kattavin, yli 250 vaihtoehtoa. Kaikki myymämme vaihtoautot käyvät läpi laadukkaan kunnostusohjelman. Parhaimmat yksilöt päätyvät erityisiin Volvo Selekt- ja V1-vaihtoauto-ohjelmiimme, joihin kelpuutetaan vain hinta/ laatusuhteeltaan täydelliset ja luotettavat yksilöt.

Automyynnin lisäksi huollamme ja korjaamme edustamiamme automerkkejä laadukkaassa merkkihuollossamme ja teemme kolarikorjauksia vauriokorjaamossamme.

Huolenpito asiakkaista ja ympäristöstä ovat yrityksemme perusarvoja. Mitä ikinä autosi tarvitsee, saat sen meiltä - AutoPalinilta.

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut