Amarillo Viru, Tallinna

Viru Väljak 4, EE-10111 Tallinn Puhelin
Toimipaikka palvelee ajanvarauksella
Lähetä sähköpostia
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Järjestä seuraava tilaisuutesi Tallinnassa

Sokos Hotels Tallinnan konferenssikeskus sijaitsee Viru hotellin toisessa kerroksessa ja käsittää yhteensä 11 ilmastoitua ja ikkunallista kokous- ja konferenssitilaa. Hotellimme tarjoaa myös erittäin kattavan valikoiman erilaisia lisäpalveluja ja erinomaiset verkostointimahdollisuudet saman katon alla. Tilaa löytyy yhteensä 1640 m2, josta yli 500 m² sopii näytteille asetteluun, joten konferenssikeskuksemme sopii erinomaisesti jopa 1200 konferenssivieraan tilaisuuksiin.

Useiden erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen sopiva Sokos Hotels Tallinnan konferenssikeskus sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Vanhasta kaupungista ja Tallinnan ydinkeskustasta. Tilat sopivat kokoustamiseen, konferensseihin, tiimiaktiviteetteihin, kulttuuritapahtumien, tuote-esittelyjen, messujen ja lehdistötilaisuuksien järjestämiseen ja myös yritystilaisuuksien ja häiden järjestämiseen. Suurin salimme sopii 550 vieraan tilaisuuksiin. Kaikki kokoustilat on varustettu uusimmalla esittelytekniikalla ja äänentoistolla, nopealla langattomalla internetyhteydellä ja muilla tarvittavilla välineillä. Hotellissamme on myös lastauspaikka painavien tavaroiden ja laitteiden ajoneuvoihin lastaamiseen ja purkuun.

Järjestämme aina mielellämme seuraavan tilaisuutesi!

  • Arki erottaa, Amarillo yhdistää!

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Päätoimipaikka
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
Grande 2
 
Grande 1+2
 
Grande
 
Bolero
 
Allegro
 
Bolero 1
 
Forte
 
Bolero 2
 
Andante 1
 
Andante
 
Duetto
 
Andante 2
 
Semi
 
Grande 3
 
Grande 1
 
Ravintolat