A-Katsastus Joensuu

Voimatie 4-6, 80100 Joensuu
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

A-Katsastukseen Joensuun Voimatielle on helppo tulla

Palvelupisteemme sijaitsee Prisman kupeessa Voimatiellä ja palvelee katsastus-  ja Autotohtori asioissa sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta. Ajan voit varata ja maksaa etukäteen kätevästi netissä tai voit soittaa asiakaspalveluumme, puh. 075 323 2222. Katsastusasemallamme käy maksuvälineenä suomalaiset pankkikortit sekä yleisimmät luotto- ja maksukortit käteisen rahan lisäksi. S-Bonusta saat henkilöauton ja pakettiauton määräaikaiskatsastuksista, päästömittauksista (bensa/diesel), OBD mittauksista sekä jälkitarkastuksista. S-Bonus annetaan paikan päällä, vaikka olisit maksanut etukäteen netissä.

Palvelupisteessämme toimii  myös Autotohtori. Autotohtori-kuntotarkastuksen avulla teet turvallisen autokaupan. Tarkastus tekee ostotilanteen turvalliseksi: tiedät varmuudella, ovatko auton hinta ja kunto kohdallaan. Puolueettomaan asiantuntijaan voivat luottaa sekä auton ostaja että myyjä.

Meiltä saat samalla huippuammattilaistemme vinkit ja neuvot auton kunnossapitoon. Väitämme, että katsastus ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Kun ajoneuvo on kunnossa, meillä kaikilla on turvallisempaa tiellä. Tervetuloa Joensuun A-Katsastukseen!