Usein kysytyt kysymykset

Miten saan S-Etukortin itselleni tai perheenjäsenelleni?

S-Etukortin saat, kun liityt osuuskaupan asiakasomistajaksi.

Ilmoita liittyessäsi kaikki perheenjäsenesi omaan asiakasomistajatalouteesi, jotta hekin saavat itselleen omat S-Etukortit. S-Etukortti on aina henkilökohtainen, joten jokaiselle perheenjäsenelle kannattaa tilata oma, kullekin sopivilla ominaisuuksilla varustettu S-Etukortti. Kun kaikki perheenjäsenet kuuluvat samaan asiakasomistajatalouteen, kerryttävät koko perheen ostot yhteistä bonusostokertymää. Näin bonusprosentti kasvaa korkeammaksi, Bonusta saa kaikkien perheenjäsenten tekemistä ostoista ja jokainen saa omalla S-Etukortillaan myös asiakasomistajille kuuluvat hintaedut.

Asiakasomistajatalouden pääjäsenenä voit kutsua täysi-ikäisen henkilön tai lisätä alaikäisen lapsesi asiakasomistajatalouteesi Omalla S-kanavalla tai Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä (useimmat Prismat ja Sokokset, valikoidut S-marketit). Vaihtoehtoisesti voit täyttää hakemuksen S-ryhmän toimipaikassa. Jos sinulla on S-Pankin pankkitunnukset, voit kutsua tai lisätä henkilön myös soittamalla S-ryhmän asiakasomistajapalveluun puh. 010 76 5858 ma-pe 9-16 (0,084 €/min). Henkilöllisyytesi varmennetaan pankkitunnuksilla.

Jos asiakasomistajatalouteen kuuluvat haluavat S-Etukorttiinsa maksuominaisuuksia, tulee korttia hakea henkilökohtaisesti S-Pankista.

Miten voin liittyä asiakasomistajaksi?