Usein kysytyt kysymykset

Miten otan S-mobiilin käyttööni?

Lataa ensin S-mobiili puhelimesi sovelluskaupasta (toistaiseksi Google Play ja Applen AppStore). Voit ladata sovelluksen joko Android- tai iPhone-puhelimeen. Huomioithan, että kaikista Huawein Android-puhelimista ei ole pääsyä Google Play-kauppaan, jolloin näihin puhelimiin S-mobiilia ei toistaiseksi ole saatavilla.

Tarvitset ensimmäiseen kirjautumiseen S-Pankin tai jonkin toisen pankin verkkopankkitunnukset ja sinun tulee olla asiakasomistaja tai kuulua asiakasomistajatalouteen.

Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä saat käyttöösi S-mobiilin tunnistamisen, jonka avulla voit jatkossa kirjautua sormenjäljellä, itse valitsemallasi tunnusluvulla tai Face ID:llä niillä iOS-puhelimilla, joissa on kasvojentunnistustoiminto.

S-mobiilissa voit tarkastella muun muassa bonustietojasi, sähköisiä kassa- ja takuukuittejasi ja sinulle tarjottavia etuja. Sähköiset kuitit näet, kun olet ottanut ne käyttöön S-mobiilissa tai Omalla S-kanavalla.

S-mobiili on myös pankki puhelimessasi. Voit tarkastella tilitapahtumia ja maksaa laskuja. Näet korttisi ja voit esimerkiksi muokata korttien turvarajoja ja tarkastella luottotapahtumia. Voit myös ostaa rahastoja ja seurata rahastosäästöjäsi sekä hoitaa laina-asioita. Lue lisää pankkipalveluista S-Pankin verkkosivuilta.