Rakennuspalikat

Mikä on Bonus ja miten sitä saa?

Kiitoksena palveluidemme käytöstä saat ostoistasi Bonusta, joka tulee tilillesi puhtaana rahana tilillesi S-Pankkiin. Bonusta saat sitä enemmän, mitä enemmän palveluita käytät. Se on osuustoiminnallinen tapa palkita osuuskaupan asiakasomistajia palvelujen käyttämisestä. Saat Bonusta yli 2000 toimipaikasta.

Bonus kertyy koko perheen ostoista ja maksetaan pääjäsenen tilille S-Pankkiin ostoja seuraavan kuun 10. päivään mennessä.

S-ryhmä maksoi viime vuonna Bonusta yhteensä yli 329 miljoonaa euroa. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi kyseisenä vuonna asiakasomistajamme saivat rahallista etua omalle tililleen keskimäärin 155 €. Se tekee Bonuksesta Suomen ylivoimaisesti palkitsevimman verrattuna perinteisiin kanta-asiakasjärjestelmiin.

Paljonko saat Bonusta?

Bonustaulukko kertoo, kuinka paljon saat Bonusta eri suuruisilla ostoilla. Täyden viiden prosentin Bonuksen saat jo 900 euron kuukausiostoilla. Huomaa, että tankkausostoista saat Tankkausbonusta.

Bonustaulukot

Oma Bonuksesi

Kuinka paljon saat rahaa takaisin tässä kuussa?

Kirjaudu ja katso Bonuksesi

Esimerkkilaskelmia Bonuksen kertymisestä

Jos seuraava bonustaso on lähellä, voi pieni ostos kuun lopulla nostaa kaikista kuukauden ostoistasi maksettavaa Bonusta.

Jos olet tehnyt ostoja tässä kuussa 850 eurolla*, saat viidenkympin lisäostoista takaisin

SummaBonus%BonusSaat lisää
850 €4,538,25 €
900 €545 €6,75 €

Jos olet tehnyt ostoja tässä kuussa 480 eurolla*, saat kahdenkympin lisäostoista takaisin

SummaBonus%BonusSaat lisää
480 €2,512 €
500 €315 €3 €


*Laskelma ei sisällä tankkausostoja

Kerää Bonusta, liity asiakasomistajaksi
talon sisällä tankkaussymboli

Tankatessasi ABC:lla saat Tankkausbonusta

Tankatessasi ABC:lla saat Tankkausbonusta, joka on bonusprosenttisi mukainen alennus litrahinnasta. Suoran litra-alennuksen lisäksi ostosi summa lasketaan yhteen kaikkien bonusostojesi kanssa, jolloin pääset myös korkeammille bonustasoille. Tankkausbonus maksetaan ostoja seuraavana kuukauden 10. päivään mennessä Bonuksen tapaan.

Lue lisää Tankkausbonuksesta

Mistä Bonus ei kerry

Bonusta ei kerry yrityskortilla maksetuista tai yrityksille tehdyistä ostoista • sopimushinnoitelluista tai laskutettavista ostoista • välitysmyynnistä, kuten Veikkauksen Online- ja arpamyynnistä ja pääsylipuista • yli 1,2 % alkoholia sisältävistä juomista ja yli 2,8 % alkoholia sisältävistä elintarvikkeista • tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä • tax free -ostoista • matkakorttien latauksista • pullopanttien palautuksista • lahjakorttien ostosta.


Lue Asiakasomistajuuden säännöt


Yleisimmät kysymykset Bonuksesta

Mistä kaikkialta saa Bonusta?

Bonus kertyy S-ryhmän ja sen yhteistyökumppaneiden yli 2000 bonustoimipaikasta ympäri Suomen. S-ryhmän omia ketjuja ovat S-market, Prisma, Sale, Alepa, Food Market Herkku, Sokos, Emotion, Pukumies, Mick's, Sokos Hotellit, Radisson Blu Hotellit Suomessa, Amarillo, Bistro, Coffee House, Frans & les Femmes, Grill it!, Pizza & buffa, Presso, Public Corner, Rosso, Rosso Express, Trattoria, VENN ja muut S-ryhmän ravintolat, S-Rauta, Kodin Terra, S-ryhmän autoliikkeet, Karla sekä ABC-liikennemyymälät ja automaattiasemat. Suomen bonustoimipaikkojen lisäksi S-Etukortilla kertyy Bonusta erikseen määritellyistä S-ryhmän toimipaikoista ulkomailla.

Bonusta kertyy myös S-kanavalla esiteltävistä S-ryhmän hotellien ja yhteistyökumppaneiden kotimaan ja ulkomaan lomamatkoista.

Bonusta kertyy myös yhteistyökumppaneiltamme. Valtakunnallisia yhteistyökumppaneita ovat LähiTapiola, Elisa/Saunalahti, Silmäasema, Oral Hammaslääkärit, Viking Line, Eckerö Line sekä Sector Alarm. Valtakunnallisista ja paikallisista yhteistyökumppaneista saat lisätietoa myös omasta osuuskaupastasi tai S-ryhmän asiakasomistajapalvelusta puh. 010 76 5858 ma-pe 9-16 (0,084 €/min).

Saat Bonusta, kun kirjaat ostokset S-Etukortillasi maksun yhteydessä kassalla bonusostoiksi. Voit kerryttää Bonusta toimipaikoissamme myös maksamalla MobilePayllä. Mikäli kyseessä on laskutusperusteinen yhteistyökumppani, tunnistaudu asiakasomistajana tai ilmoita jäsennumerosi palvelun tarjoajalle palvelun tarjoajan antamien ohjeiden mukaisesti.

Mistä ei saa Bonusta?

Bonusta ei kerry yrityskortilla maksetuista tai yrityksille tehdyistä ostoista, sopimushinnoitelluista tai laskutettavista ostoista, välitysmyynnistä, kuten Veikkauksen Online- ja arpamyynnistä ja pääsylipuista, yli 1,2 % alkoholia sisältävistä juomista ja yli 2,8 % alkoholia sisältävistä elintarvikkeista, tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä, tax free -ostoista, matkakorttien latauksista, pullopanttien palautuksista eikä lahjakorttien ostosta.

Bonuksen kertymisessä eri ketjuista on joitakin erityisehtoja, jotka voit tarkistaa Asiakasomistajajärjestelmän säännöistä.

Avaa kysymys omalla sivullaan
Miten Bonus maksetaan ja miten voin käyttää sitä?

Bonus maksetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenen etujen maksutiliksi määritellylle tilille S-Pankkiin aina kuun 10. päivään mennessä (maksupäivän osuessa viikonlopulle tai pyhälle, maksetaan Bonus edeltävänä pankkipäivänä). Tilillä olevia rahoja voi

  • käyttää ostosten maksuun tiliin liitetyllä S-Etukortilla, jossa on maksuominaisuus. Tutustu S-Pankin kortteihin.

  • käyttää S-Pankin verkkopankissa ja S-mobiilissa laskujen maksuun tai tilisiirtoihin

  • ohjata rahastoon S-Pankin verkkopankissa tai S-mobiilin Säästäjä-palvelussa.

  • nostaa käteisenä Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä (useimmat Prismat ja Sokokset, valikoidut S-marketit). Tarkista lähin toimipaikkasi tästä.

  • jättää tilille korkoa kasvamaan

Tilille maksettuna Bonus ei vanhene eli sen käyttämiselle ei ole takarajaa.

Avaa kysymys omalla sivullaan
Miten voin seurata Bonuksen kertymistä?

Kätevimmin voit seurata Bonuksen kertymistä lataamalla S-mobiilin kännykkään. S-mobiili on saatavilla Applen iOS- ja Googlen Android-puhelimelle. S-mobiili toimii useimpien pankkien pankkitunnuksilla – täysin maksutta!

Bonustiedot voit myös tarkistaa asiakasomistajan omasta verkkopalvelusta Omalta S-kanavalta. Bonustiedot löydät myös kirjautumalla seuraaviin S-ryhmän palveluihin: verkkokaupat (Sokos, Prisma ja Kodin Terra), sokoshotels.fi, foodie.fi sekä abcasemat.fi.

Myös S-Pankin verkkopankin kautta pääset Omalle S-kanavalle tarkastelemaan bonustietojasi.

Asiakasomistajatalouden pääjäsenelle sekä talouden henkilölle lähetetään sähköpostiin kuukausittain tieto maksetun Bonuksen määrästä. Viesti lähetetään, jos yhteystiedoista löytyy sähköpostiosoite. Sähköpostiosoitteen päivittäminen on nopeaa ja vaivatonta, voit päivittää yhteystiedot omissa tiedoissasi Omalla S-kanavalla.

Mikäli et koe verkkopalveluita omaksesi, voit tarkistaa bonustilanteesi myös toimipaikan itsepalvelupisteessä S-Etukorttipäätteellä. S-Etukorttipäätteellä asioidessasi tarvitset S-Etukorttisi lisäksi myös nelinumeroisen asiakastunnuksesi. Asiakastunnus ei ole sama kuin kassalla maksettaessa käytettävä kortin pin-koodi. Jollet muista omaa asiakastunnustasi, voit tarvittaessa tarkistaa sen Omalta S-kanavalta, Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä (useimmat Prismat ja Sokokset, valikoidut S-marketit) tai soittamalla S-ryhmän asiakasomistajapalveluun puh. 010 76 5858 ma–pe 9-16 (0,084 €/min).

Avaa kysymys omalla sivullaan
Mikä on Tankkausbonus ja miten se kertyy?

Asiakasomistaja saa Tankkausbonusta yhtä monta senttiä jokaisesta tankatusta litrasta kuin mitä hänen asiakasomistajataloutensa kalenterikuukauden bonusprosentti on. Jos esimerkiksi tankkauskuukauden aikana kaikkien bonusostojen yhteissumma oikeuttaa 3 % Bonukseen, niin asiakasomistajalle maksetaan jokaisesta ko. kuukauden aikana tankatusta litrasta 3 senttiä/litra Tankkausbonusta. Tankkausbonus korvaa tankkausostojen osalta prosenttiperusteisen Bonuksen.

Avaa kysymys omalla sivullaan