Rakennuspalikat

Mikä on Bonus ja miten sitä saa?

Kiitoksena palveluidemme käytöstä saat ostoistasi Bonusta, joka tulee tilillesi puhtaana rahana. Bonusta saat sitä enemmän, mitä enemmän palveluita käytät. Se on osuustoiminnallinen tapa palkita osuuskaupan asiakasomistajia palvelujen käyttämisestä. Saat Bonusta yli 2000 toimipaikasta.

Bonus kertyy koko perheen ostoista ja maksetaan pääjäsenen tilille S-Pankkiin ostoja seuraavan kuun 10. päivään mennessä.

S-ryhmä maksoi viime vuonna Bonusta yhteensä yli 329 miljoonaa euroa. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi kyseisenä vuonna asiakasomistajamme saivat rahallista etua omalle tililleen keskimäärin 155 €. Se tekee Bonuksesta Suomen ylivoimaisesti palkitsevimman verrattuna perinteisiin kanta-asiakasjärjestelmiin.

Paljonko saat Bonusta?

Bonustaulukko kertoo, kuinka paljon saat Bonusta eri suuruisilla ostoilla. Täyden viiden prosentin Bonuksen saat jo 900 euron kuukausiostoilla. Huomaa, että tankkausostoista saat Tankkausbonusta.

Bonustaulukot

Oma Bonuksesi

Kuinka paljon saat rahaa takaisin tässä kuussa?

Kirjaudu ja katso Bonuksesi

Esimerkkilaskelmia Bonuksen kertymisestä

Jos seuraava bonustaso on lähellä, voi pieni ostos kuun lopulla nostaa kaikista kuukauden ostoistasi maksettavaa Bonusta.

Jos olet tehnyt ostoja tässä kuussa 850 eurolla*, saat viidenkympin lisäostoista takaisin

SummaBonus%BonusSaat lisää
850 €4,538,25 €
900 €545 €6,75 €

Jos olet tehnyt ostoja tässä kuussa 480 eurolla*, saat kahdenkympin lisäostoista takaisin

SummaBonus%BonusSaat lisää
480 €2,512 €
500 €315 €3 €


*Laskelma ei sisällä tankkausostoja

Kerää Bonusta, liity asiakasomistajaksi
talon sisällä tankkaussymboli

Tankatessasi ABC:lla saat Tankkausbonusta

Tankatessasi ABC:lla saat Tankkausbonusta, joka on bonusprosenttisi mukainen alennus litrahinnasta. Suoran litra-alennuksen lisäksi ostosi summa lasketaan yhteen kaikkien bonusostojesi kanssa, jolloin pääset myös korkeammille bonustasoille. Tankkausbonus maksetaan ostoja seuraavana kuukauden 10. päivään mennessä Bonuksen tapaan.

Lue lisää Tankkausbonuksesta

Mistä Bonus ei kerry

Bonusta ei kerry yrityskortilla maksetuista tai yrityksille tehdyistä ostoista • sopimushinnoitelluista tai laskutettavista ostoista • välitysmyynnistä, kuten Veikkauksen Online- ja arpamyynnistä ja pääsylipuista • yli 1,2 % alkoholia sisältävistä juomista ja yli 2,8 % alkoholia sisältävistä elintarvikkeista • tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä • tax free -ostoista • matkakorttien latauksista • pullopanttien palautuksista • lahjakorttien ostosta.


Lue Asiakasomistajuuden säännöt