Kumisaappaat

S-Etukortit koko perheelle

Omat kortit kannattaa tilata perheen nuorimmille heti, kun he alkavat käydä kaupassa. Näin kerrytätte kaikista perheen ostoksista Bonusta.

Näin tilaat S-Etukortit perheenjäsenillesi

Lisää ensin perheenjäsen talouteesi kirjautumalla omiin tietoihisi.

Kirjaudu ja lisää perheenjäsen

Kirjauduttuasi siirry Omat tiedot -sivulla alaspäin kohtaan: Asiakasomistajataloutesi tiedot


Kun henkilö on lisätty talouteesi, hänelle voidaan tilata käteiskortti etujen kerryttämistä varten:

Alaikäisen huoltajana voit lisätä lapsesi talouteen ja tilata hänelle käteiskortin saman tien kirjautuneena omiin tietoihisi.

• Kun lisäät talouteesi täysi-ikäisen henkilön, hänelle lähtee sähköpostitse kutsu talouteen. Hyväksyessään kutsun hän voi samalla tilata itsellensä käteiskortin. Jos hän hyväksyy kutsun, mutta kortti jää tässä vaiheessa tilaamatta, niin talouden pääjäsenenä sinä voit tilata sen hänelle jälkikäteen kirjautumalla omiin tietoihisi.

Kirjaudu

Parhaan hyödyn saatte, kun hankitte kaikille perheenjäsenille S-Etukortit maksuominaisuuksilla:

7 vuotta täyttäneelle lapselle voi hakea S-Pankin maksukorttia lähimmässä Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteessä. Kortti on heti varmentava S-Etukortti Visa Debit, jolloin tiliä ei voi vahingossa ylittää. Paikalla on oltava myös huoltaja mukanaan molempien vanhempien valtuutus.

Katso lähin Asiakasomistajapalvelu ja S‑Pankki -piste
Tutustu maksukortteihin ja tee hakemus

Lisätietoja rinnakkaiskorteista antaa S-ryhmän asiakasomistajapalvelu puh. 010 76 5858 (0,084 €/min, soittoaika ma-to 9-20 ja pe 9-18) ja S-Pankin asiakaspalvelu puh. 010 76 5800 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min, soittoaika ma-to kello 9-20, pe kello 9-18).