Miten voit ottaa yhteyttä

Jos haluat tarkastaa tietosi S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä, kirjaudu omiin tietoihin, jossa voit tarkastella tietojasi, tallentaa ne itsellesi ja tulostaa tietosi. Voit tilata rekisteriotteen verkkolomakkeella tai täyttää paperisen tarkastuspyynnön ja toimittaa sen lomakkeessa kerrottuun osoitteeseen, jolloin saat rekisteriotteen tiedoistasi postitse.

S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriä koskevissa asioissa voit myös asioida S-ryhmän asiakaspalvelupisteissä (Prismat, suuremmat Sokokset) ja soittaa S-ryhmän asiakasomistajapalveluun puh. 010 76 5858 (0,084 €/min), ma-pe 9-16. Asiakaspalvelussa voit esimerkiksi päivittää ja korjata tietojasi.

Jos haluat poistaa tietojasi, ota yhteyttä rekisterinpitäjään joko postitse osoitteella SOK Asiakkuus, S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri, PL 1, 00088 S-RYHMÄ tai sähköpostilla tietosuoja.asiakkuus@sok.fi.

Vastaamme henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyviin kysymyksiin myös osoitteessa: tietosuojavastaava@sok.fi.

Yleistä informaatiota tietosuojasta ja ohjeet kantelun tekemiseen löydät valvovan viranomaisen verkkosivuilta: www.tietosuoja.fi.