Kortti

Liity asiakasomistajaksi ja hanki S-Etukortti

S-Etukortin saat liittymällä asiakasomistajaksi. Asiakasomistajille kuuluvat S-ryhmän parhaat edut, mahdollisuus vaikuttaa sekä reilu Bonus: rahallinen palautus ostoista. Liity mukaan maksamalla osuusmaksu 100 euroa (tai osaosuusmaksuna vähintään 20 euroa). Luopuessasi asiakasomistajuudesta saat siihen asti maksamasi osuusmaksun takaisin.

Kuusi hyvää syytä lähteä mukaan:

  • Bonus: Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta.
  • Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.
  • Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa tai kesän tapahtumissa.
  • Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttöösi käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
  • Luontoystävällistä kuitittomuutta: Useista toimipaikoista saat kassa- ja takuukuittisi sähköisenä.
  • Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortin maksuominaisuuksilla.

Varsinaisen S-Etukortin saat kotiisi noin kahden viikon kuluessa. Asiakasomistajaksi liittyessäsi sinulle avataan rahana maksettavia etuja varten tili S-Pankkiin, jolloin sinusta tulee myös S-Pankin asiakas. Asiakasomistajana saat myös S-Pankin Visan ilman vuosi- tai kuukausimaksua.

Liity asiakasomistajaksi S-mobiilissa tai verkossa

Voit liittyä asiakasomistajaksi ja avata S-Pankin palvelut joko S-mobiilissa sovellusta ladatessasi tai  verkossa, kun: 

  • olet täysi-ikäinen (alaikäisenä voit liittyä S-ryhmän toimipaikan asiakaspalvelupisteessä. Katso lähin
  • sinulla on vakituinen osoite Suomessa
  • sinulla on suomalainen henkilötunnus
  • sinulla on verkkopankkitunnukset (osuusmaksun maksamiseen ja tunnistautumiseen)

Liity S-mobiilissa

Liity verkossa

Jos sinulla on jo tili tai muita S-Pankin palveluja käytössäsi, voit liittyä asiakasomistajaksi tästä

Liity ja hanki S‑EtukorttiAnna asiakasomistajuus lahjaksi

Alle 18-vuotias: liity toimipaikassa

Alle 18-vuotiaan puolesta sopimuksen allekirjoittaa hänen edunvalvojansa, joten paikan päälle Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteeseen tarvitaan molemmat. Ottakaa mukaan molempien henkilöllisyystodistukset.

Katso lähin

Enemmän kuin kanta-asiakasohjelma

Asiakasomistajuus on osuustoiminnallinen tapa tuottaa asiakasomistajille hyödyllisiä palveluita ja etuja. Niitä pystytään tarjoamaan järkevään hintaan, sillä toiminta ei tähtää voiton maksimointiin.

Osuustoimintaan kuuluu läheisesti yhteiskunnallinen vastuu. Alueellisesti toimivat osuuskaupat työllistävät, investoivat ja käyttävät toiminnan tulosta kukin oman alueensa hyväksi.

Kun keskität ostoksesi, syntyvä hyöty palautetaan Bonuksena ja muina etuina asiakasomistajille – eli myös sinulle itsellesi.

Lue lisää osuustoiminnallisuudesta