14.1.2020

Varuboden-Oslas sommarjobb kan sökas nu – alla sökande intervjuas

Rekryteringen till Varuboden-Oslas sommarjobb har nu börjat. I år, i likhet med i fjol, erbjuder vi sommarjobb- eller sommarpraktikplatser åt cirka 350 unga. Hela S-gruppen anställer ungefär 14 000 sommarjobbare och är också i år en av huvudsamarbetspartnerna i kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb. 

 

– Av den feedback vi fått av våra sommarjobbare framgår det att vi har ett bra arbetsklimat på våra verksamhetsställen. Dessutom har vi under de senaste åren satsat på vår basintroduktion och det tillsammans med en bra dialog med chefen, var de punkter som visade mest positiv utveckling i den enkät som fjolårets sommarjobbare besvarade, säger personalchef Paula Pajunen. I sommar vill vi också satsa speciellt på sökandeupplevelsen och därför erbjuder vi alla som söker sommarjobb en möjlighet till snabbintervju och ordnar S-dejttillfällen på fyra olika orter på vårt verksamhetsområde. Vi tror att vi med hjälp av dessa tillfällen kan erbjuda de unga värdefull erfarenhet av arbetsintervjuer och på så sätt kan stärka deras självförtroende som arbetssökande.  

 

S-dejt-tillfällen ordnas på fyra olika orter (Borgå, Lovisa, Karis och Kyrkslätt). Tidigare har bara ett S-dejt-tillfälle ordnats för några år sedan i Borgå. På S-dejt går alla sökande på en snabbintervju och får där möjlighet att visa upp sin personliga kundserviceattityd. 

 

Ansökningstiden till både sommarjobb och sommarpraktik går ut 23.2.2020. 

 

Läs mer på https://www.s-kanava.fi/web/varuboden-osla/sommarjobb

 

Ytterligare information ger personalchef Paula Pajunen, tfn 010 765 9315