12.3.2019

Mathandel via nätet snart i Prisma Kyrkslätt

Handelslaget Varuboden-Osla öppnar ett upphämtningsställe för mat handlat via nätet i Prisma Kyrkslätt. Byggnads- och ändringsarbeten som behövs för upphämtning har startat för en månad sedan.

- Vårt mål är att den nya tjänsten kan användas av våra kunder i maj, berättar Prismadirektör Jan Lundmark.

Upphämtningsluckorna för Butikskasse-tjänsten kommer att vara i närheten av Prisma Kyrkslätts takparkering, nära hissarna, och de närmaste parkeringsrutorna reserveras till Butikskasses kunder.

I Butikskasse-tjänsten beställer kunden sina matvaror på nätet, på Foodie.fi-sidorna, som används av hela S-gruppen. Kunden väljer Prisma Kyrkslätt som beställningsenhet samt väljer vilken tid som är bäst för att hämta sina uppköp. Kunden hämtar sedan sina kassar från Prismas upphämtningsluckor. De färdigt upplockade och packade varorna går lätt att lyfta in i bagageluckan, och varorna kan hämtas från luckorna utan att behöva köa.

- Med den här nya tjänsten vill vi göra det ännu lättare att handla för våra kunder. I och med Butikskasse-tjänsten kan kunden göra sina veckouppköp från sin hemsoffa, och sedan enkelt hämta de färdigt packade varorna i upphämtningsluckorna, berättar Jan Lundmark.

Varuboden-Osla börjar nu rekrytering av den nya personalen som behövs för Butikskasse-tjänsten.

- Vi söker pigga och initiativtagande medarbetare som har ett självständigt grepp om jobbet och som är bra på rutiner. Arbetet sker i skift med betoning på morgontimmar, berättar Jan Lundmark.

Mer information: Varuboden-Oslas Prismadirektör Jan Lundmark, 010-762 66 81.