12.3.2021

Matexpressen kör hem mat från S-market och Varuboden City

Matexpressen kör hem mat från S-market och Varuboden City

Från och med måndag 15.3.2021 startar hemleverans av mat från S-market-affärerna i Jomala och Godby och Varuboden City. Beställningar kan göras från och med fredag 12.3. Tjänsten Matexpressen produceras som ett samarbete mellan handelslaget Varuboden-Osla och flygplatsparkeringsföretaget GoParking. Tjänsten har fungerat i ett års tid på fastlandet och introduceras nu också på Åland.

- Vi har varit mycket nöjda med vårt samarbete med GoParking, berättar Bengt Vinberg, som är vd för Varuboden på Åland. För tillfället är det allt fler av våra kunder som vill undvika att gå till butiken. Via detta samarbete kan vi betjäna alla våra kunder bra också i den mycket speciella situation vi har just nu.

Tjänsten fungerar så att kunden beställer sin mat och övriga produkter per e-post av GoParking dagen före leveransen. GoParkings personal sköter om att plocka varorna och leverera dem till kunden. Kunden betalar sin beställning antingen med kort eller betalningslänk i samband med leveransen eller innan varorna levereras. Det samlas ingen Bonus på inköp gjorda via GoParking. Kunden får en prisförmån på 2 procent på inköpet i samband med betalningen.

Du kan skicka inköpslistan per e-post till matexpressen@goparking.ax, fylla i en beställningsblankett på adressen matexpressen.ax eller ringa tfn + 358 41 313 3205 (vardagar kl. 9.00-16.00).

Läs mer om tjänsten på matexpressen.ax

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Sale
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sale toimipaikkoja:
Kedja: S-market, Sale