Original Sokos Hotel Vaakuna, Björneborg

Gallen-Kallelankatu 7, 28100 Björneborg Telefon +358 29 004 2001 (Samtal från trådtelefon kostar 0,0835 €/samtal + 0,0691 €/min, samtal från mobiltelefon 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min) Fax +358 (0) 2 649 3915

Öppettider

ÖPPET I DAG 24h

  • Restaurang Amarillo -Original Sokos Hotel Vaakuna Björneborg Finland

Original Sokos Hotel Vaakuna ligger i hjärtat av Björneborg

Det trivsamma och ljusa Original Sokos Hotel Vaakuna hälsar dig välkommen till Björneborg. Även om vi ligger helt invid det legendariska torget i Björneborg behöver du inte vara rädd för att hamna i en pärtkorg hos oss, eftersom folket här som bekant är lugnt.

I vårt hotell finns en lösning som passar alla – allt från lugna enkelrum till lyxiga sviter och trivsamma familjerum. Du har tillgång till två bastur och ett gym.

Vi har sex konferenslokaler, allt från det kreativa mötesrummet Funteeraamo till mötesrummet Kallela som lämpar sig även för större möten. Restauranger kan räkna med enhandsfingrar - fem.

De mångsidiga evenemangen och det levande centrumet i Björneborg ligger på nära håll. När du stiger ut genom dörren är du redan mitt i vimlet i centrum. Och evenemang finns det gott om i Björneborg. Till exempel ligger jazzfestivalen Pori Jazz på gångavstånd från Vaakuna och du kan höra musicerandet också på balkongen om du inte ids ta dig till Skrivarholmen.

Kultur och konst ligger inom räckhåll – hotellet är ju beläget på samma plats som Akseli Gallen-Kallelas födelsehem. Teatern och konstmuseerna ligger också de bara ett stenkast bort.

Vaakuna är vänligt sinnat till sällskapsdjur, men vi ber dig meddela om sådana när du gör din bokning. Din lurviga vän är en lika välkommen gäst som du själv!

Andra verksamhetsställen och tilläggstjänster
 
Besökstid
 
Green Key
 
Saker att göra och attraktioner i Pori
 
Historia
 
Konferens- och festtjänster
 
Gym
 
Beställningsbastu
 
Kundbastu
 
Parkering
 
Köranvisning
 
Tillgänglighet
 
Keldjur
 
Kylsystem
 
Telekommunikation
 
Restaurangerna
 
Frukost
 
Bastulokalen Vihta
 
Akseli och Karhunkruunu
 
KulttuuriKulma
 
Winstons bastu
 
Häränsarvi
 
Funteeraamo
 
Karhunkruunu
 
Akseli
 
Kallela
 
Transport: flygplatsen
 
Transport: järnvägsstationen
 
Transport: busstationen
Vecka