14.1.2020

Varuboden-Oslan kesätyöt haussa – kaikki hakijat pääsevät haastatteluun

 

Haku Varuboden-Oslan kesätyöpaikkoihin on alkanut. Tänä vuonna kesätyö- ja kesäharjoittelupaikkoja on tarjolla viime vuoden tapaan noin 350 nuorelle. Koko S-ryhmä palkkaa noin 14 000 kesätyöntekijää ja on tänäkin vuonna yksi Vastuullinen kesäduuni -kampanjan pääyhteistyökumppaneista.

– Kesätyöntekijöidemme palautteista käy ilmi, että toimipisteissämme on hyvä ilmapiiri. Lisäksi olemme panostaneet perusperehdytykseemme viime vuosina ja tämä sekä hyvä keskusteluyhteys esimiehen kanssa olivatkin kehittyneet positiivisimmin viime kesän kyselyssä kesätyöntekijöille, henkilöstöpäällikkö Paula Pajunen sanoo. Tänä kesänä haluamme panostaa myös erityisesti hakijakokemukseen, joten tarjoammekin kaikille hakijoille mahdollisuuden pikahaastatteluun ja järjestämme S-deitti -tapahtumia neljällä eri paikkakunnalla toimialueellamme. Uskomme, että tapahtumien avulla saamme tarjottua nuorille arvokasta kokemusta työhaastatteluista ja siten vahvistettua heidän itseluottamustaan työnhakijoina.

S-deitti -tapahtumia järjestetään neljällä eri paikkakunnalla (Porvoo, Loviisa, Karjaa ja Kirkkonummi). Aiemmin S-deitti -tapahtumaa on toteutettu vain kerran muutamia vuosia sitten Porvoossa. S-deitissä jokainen hakija pääsee pikahaastatteluun ja saa siten mahdollisuuden henkilökohtaisen asiakaspalveluasenteen näyttämiseen.

 

Hakuaika sekä kesätyöhön että kesäharjoitteluun päättyy 23.2.2020 

Lue lisää: https://www.s-kanava.fi/web/varuboden-osla/kesatoihin

 

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Paula Pajunen, puh. 010 765 9315