25.1.2018

Varuboden-Oslalta kesätöitä noin 200-250 nuorelle

Juuri nyt kesätyöntekijärekrytointi käy vilkkaimmillaan. Kesätyöntekijät ovat S-ryhmälle ja sen osuuskaupoille äärimmäisen tärkeitä. Osuuskauppa Varuboden-Osla työllistää edellisvuosien tapaan yhteensä noin 200-250 kesätyöntekijää tulevana kesänä.

  • Kuva: Anssi Vuohelainen

Haluatko kuulla lisää?

  • Lisätietoa Varuboden-Oslan kesätyö- ja harjoittelupaikoista löytyy mm. S-kanava (www.s-kanava.fi) - Avoimet työpaikat (hakusana esim. kesätyö, harjoittelu).
  • Millaista on olla Varuboden-Oslalla töissä? Instagramissa @varubodenosla saat kuvan työarjesta kulissien takaa, käy seuraamassa!
  • S-ryhmä on pääyhteistyökumppani Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja. Lue lisää kesaduuni.org.

S-ryhmä on eniten nuoria työllistävä yritysryhmä Suomessa. Ensi kesänä S-ryhmän myymälöissä ja ravintoloissa työskentelee yhteensä noin 13 000 nuorta kesätöissä. Osuuskaupat ovat merkittäviä alueellisia kesätyöllistäjiä ja osuuskauppa Varuboden-Osla työllistääkin tuttuun tapaan noin 200-250 kesätyöntekijää tänä kesänä. He tulevat työskentelemään hyvin erityyppisissä tehtävissä konsernin eri aloilla.

- Varuboden-Osla palkkaa kesätyöntekijöitä esimerkiksi kokeiksi, myyjiksi ja liikennemyymälätyöntekijöiksi. Kesätyöntekijät ovat äärimmäisen tärkeitä meille. Ilman heitä asiakaspalvelumme ei soljuisi vakihenkilöstön vuosilomien aikaan. Luonnollisesti yksiköissä lomat jaksotetaan niin, että paikalla on sekä vanhempia konkareita, että tehtävässään uudempia kesätyöntekijöitä. Kesätyöntekijät tuovat aina iloisen tuulahduksen kesän korvalla, kysyttävää on paljon ja sen avulla hekin haastavat aina meidät miettimään mitä voisimme tehdä paremmin asiakkaillemme, kertoo Varuboden-Oslan henkilöstöpäällikkö Paula Pajunen.

Suurimmat kesätyöntekijöiden työllistäjät ovat VBO:n toimialueella Porvoo ja Kirkkonummi, ja luonnollisesti isoimmat yksiköt, eli S-market Näsi ja Prisma Kirkkonummi. Kesällä pystytään myös jo työsuhteessa oleville osa-aikaisille työntekijöille tarjoamaan lisätunteja.

Kesätyö urapolun alku

Monet kesätyöntekijät jatkavat syksyllä töitä esimerkiksi osa-aikaisina opiskeluiden ohella ja useat myös jäävät alalle. Moni Varuboden-Oslan nykyisistä toimipaikkapäälliköistä on aloittanut aikanaan VBO-uransa kesätyöntekijöinä.

- Kesätöiden kautta he ovat löytäneet oman alansa kaupan työtehtävistä. Kesätyöntekijöillemme työ on erityisen arvokasta tulevaisuuden kannalta, olipa "isona" sitten suuntautumassa mille alalle hyvänsä, sillä asiakaspalvelukokemusta arvostetaan nykyään tehtävässä kuin tehtävässä, lisää Pajunen.

Asiakaspalvelu on Varuboden-Oslalla erityisen tärkeä asia ja sitä mukaa myös kielitaito on plussaa.

- VBO hakee ennen kaikkea asiakaspalveluasennetta sekä halua palvella asiakasta asiakkaan omalla kielellä, kielten lehtori ei meillä tarvitse olla, mutta rohkeus heittäytyä palvelutilanteeseen suomeksi ja ruotsiksi on hakijalle ehdoton etu.

 

Lisätiedot:

Paula Pajunen

puh: 0107659315