9.6.2017
2 kommenttia

Satoja paikan päällä kun Varuboden City avattiin Maarianhaminassa

Varuboden på Ålandin uuden Varuboden City -myymälän avajaiset houkutteli runsaasti väkeä. Paikalla oli myös Ahvenanmaan elinkeino- ja ympäristöministeri Camilla Gunell sekä Maarianhaminan kaupunginjohtaja Barbara Heinonen. Vaikka oli välillä ahdasta, tunnelma oli katossa.

  • Nauhan leikkaus. Avajaisten kunniaksi nauhaa leikkasi Ahvenanmaan elinkeino- ja ympäristöministeri Camilla Gunell, Varuboden på Ålandin toimitusjohtaja Bengt Vinberg, Varuboden Cityn myymäläpäällikkö Petra Rajalin sekä aluepäällikkö Tomas Fagerström.

  • Tärkeä päivä. Kuten muutkin Varuboden på Ålandin myymälät, myös Varuboden City avattiin Ahvenanmaan itsehallintopäivänä.

  • Tyytyväisiä asiakkaita. Nova Herrgård, Barbro Herrgård sekä Ebba Roth tutustuivat uuteen myymälään heti avajaispäivänä.

  • Tunnelmaa. Kitaristi Uffe Andersson sekä haitarinsoittaja Christer Liefwendahl soittivat tunnelmallista livemusiikkia.

  • Nopea välipala tai lounas. Varuboden Cityssä on runsaasti helposti mukaan otettavia lounas- ja välipalavaihtoehtoja.

Asiakkaamme Maarianhaminan keskustassa ovat monesti toivoneet pitempiä aukioloaikoja. Nyt toiveisiin on vastattu, kun Varuboden City avasi ovensa tänään perjantaina 9.6. klo 10. Kaupan aukioloajat ovat alkuun maanantai-lauantai klo 7-22 ja sunnuntaina 10-22, mutta aukioloaikoja tarkistetaan tarvittaessa. Uusi kauppa on hurmaava ja moderni. Varuboden Cityllä on tavoitteena olla mahdollisimman ympäristöystävällinen. Kaikki kaupan kylmälaitteet toimivat hiilidioksidijärjestelmällä ja kaikissa kylmäkaapeissa on ovet. Valaisu toimii LED-valoilla. Varuboden City haluaa myös tarjota kaupungin parasta asiakaspalvelua. Asioinnin tulee olla mahdollisimman helppoa ja kaikki tarvittava tulee löytyä.

-       Panostamme erityisesti lähituotettuun ruokaan ja Ahvenanmaalaisiin tuotteisiin, sekä pienissä, että isoissa pakkauksissa. Meillä on esimerkiksi leipää irtomyynnissä muun muassa ÅCA:lta, kertoo Varuboden på Ålandin toimitusjohtaja Bengt Vinberg.

Veneellä liikkuvat voivat kätevästi poimia mukaan kärryt jo satamasta ja asioituaan Varuboden Cityssä kuljettaa ostokset kärryillä suoraan veneelle.

-       Uudella myymälällä olemme mukana panostamassa Maarianhaminan keskustan toimintaan ja olemme mukana alentamassa hintatasoa keskustassa. Lyhytaikaisten alennuskampanjoiden lisäksi tarjoamme pysyvästi edullisia hintoja. Asiakasomistajana saat myös sekä Bonusta että maksutapaetua, joten viimeistään nyt kannattaa hankkia S-Etukortti. Samoissa tiloissa Varuboden Cityn kanssa on myös yhteistyökumppanimme LähiTapiola, josta saa myös Bonusta, vinkkaa Vinberg. 

Ladataan kommentointia...