29.3.2018

S-market Siuntio suljetaan remontin ajaksi – Varuboden-Osla järjestää ilmaisen bussikuljetuksen Kirkkonummen Prismaan

S-market Siuntio suljetaan remontin ajaksi 9.4.-25.4. Mutta ei syytä huoleen, remontin aikana osuuskauppa Varuboden-Osla järjestää asiakkaille ilmaisen bussikuljetuksen Kirkkonummen Prismaan, joten kaupassa käynnit hoituvat myös oman lähikaupan ollessa kiinni. S-market Siuntio avaa ovensa uudistettuna 26.4. entistä ympäristöystävällisempänä ja monipuolisempana.

 • S-market Siuntio avattiin vuonna 2004. Myymälää remontoidaan nyt pääpainona ympäristöystävällisyys ja palvelu.

S-market Siuntio - Siuntion ainut ruokakauppa

 • Valmistui vuonna 2004.
 • S-market Siuntio on Siuntion ainut suurempi ruokakauppa.
 • Pienempi Sale-ruokakauppa löytyy Lähi-ABC Pickalasta, Sale palvelee 6-24 joka päivä.
 • Myymälää remontoidaan nyt ensimmäistä kertaa.
 • Työt alkavat 9.4. ja myymälä on suljettu töiden aikana.
 • Uudistunut entistä upeampi S-market Siuntio avataan jälleen 26.4.
 • Remontti on noin 1 miljoonan euron investointi.
 • Pääpainona ympäristöystävällisyys ja palvelu.
 • VBO kyyditsee asiakkaita ilmaiseksi Kirkkonummen Prismaan remontin aikana.
 • Kuljetukset viikoilla 15 ja 16 aina maanantaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin.
 • Viikolla 17 kuljetuksia järjestetään maanantaina.
 • Kyseisinä päivinä kaksi lähtöä S-market Siuntiosta klo 10.00 sekä 17.00, tarkemmat tiedot löytyvät kuvasta, sekä S-market Siuntion Facebook-sivuilta.

S-market Siuntio avattiin vuonna 2004. Vuosien varrella ympäristöystävällisen tekniikan kehitys on edennyt vauhdilla ja siksi onkin tullut aika nykyaikaistaa 14-vuotiasta myymälää.

- Remontin yhteydessä kylmäkalusteet vaihdetaan ja tilalle saadaan energiatehokkaammat ja ympäristöystävällisemmät laitteet. Myös uuden led-valaistusjärjestelmän avulla saadaan energiansäästöä. Tämän lisäksi talotekniikkaan tullaan tekemään energiataloudellisuutta tukevia uudistuksia, kertoo osuuskauppa Varuboden-Oslan kehitysjohtaja Jukka Pöyhönen.

S-market Siuntio tulee tarjoamaan asiakkailleen entistä monipuolisempia palveluja ja helpompaa asioimista. Myymälä saa muun muassa oman paistopisteen ja itsepalvelukassoja.

- Itsepalvelukassat ovat nykyaikaa. Ne nopeuttavat ja helpottavat asiakkaiden asiointia. Toki henkilökohtaisesta kassapalvelustakaan ei jatkossakaan tingitä, vaan itsepalvelukassat toimivat vaihtoehtona asiakkaille, kertoo aluepäällikkö Annina Kallinen.

Mahtava loppuunmyynti tulossa

Tuotevalikoimakin tulee uudistuksen myötä olemaan entistä parempi.

- Valikoimammehan päivittyy jatkuvasti ihan muutenkin, mutta remontin yhteydessä valikoima uudistuu kerralla näkyvämmällä tavalla. Pyrimme uudistuksen myötä kohdentamaan valikoimaa vastaamaan paremmin paikallisten asiakkaiden toiveita. Pakasteet esimerkiksi ovat kasvava tuoteryhmä ja niiden valikoimaa pystytään kylmälaiteuudistuksen myötä nyt laajentamaan. 

Uudistusurakka on sen verran laaja, ettei myymälää pystytä pitämään auki remontin aikana. Työt aloitetaan 9.4. ja uudistetun myymälän avajaisia vietetään 26.4. Osuuskauppa järjestää kuitenkin myymälän ollessa kiinni ilmaisen bussikuljetuksen Kirkkonummen Prismaan. Katso tarkempi aikataulu muun muassa S-market Siuntion Facebook-sivuilta. Ennen myymälän sulkemista luvassa on huikea loppuunmyynti, joten kannattaa ehdottomasti tulla tekemään löytöjä. Perjantaina 6.4. kaikista myymälän tuotteista (alkoholi-, tupakka-, lehti- ja Veikkaustuotteita lukuun ottamatta) saa -20 prosenttia alennusta, lauantaina 7.4. saa -30 prosenttia ja sunnuntaina 8.4. alennus on vähintään -40 prosenttia.