26.1.2018
3 kommenttia

S-market Näsi remontoidaan entistä ympäristöystävällisemmäksi ja paikallisemmaksi

Suomen suurimman S-marketin remontti alkaa viikolla 5 ja sen kesto on noin 7 viikkoa. Kauppa pidetään auki koko uudistustyön ajan. Remontin aikana kylmäkalusteet uudistetaan uusinta ja mahdollisimman ympäristöystävällistä teknologiaa käyttäen ja pakasteiden sijainti tuodaan asiakkaita paremmin palvelevaksi kassojen läheisyyteen. Kassalinjastoa myös täydennetään kuudella itsepalvelukassalla. Samalla myymälä saa entistä paikallisempaa sävyä ja paikalliset valokuvaajat näkyvyyttä, kun hyllynpäätyihin tuodaan oman kaupungin kuvaajien Porvoo-aiheisia kuvia.

S-market Näsi, Porvoo
- rakennettu 1998, laajennettu 2007
- myynti vuositasolla n. 48 milj. €, myynniltään Suomen suurin S-market
- työllistää n. 100 henkilöä

Alkujaan vuonna 1998 rakennettu ja vuonna 2007 laajennettu S-market Näsi remontoitiin viimeksi vuonna 2015. Tuolloin panostettiin erityisesti myymälämiljöön uudistamiseen sekä valikoima-asioihin. Nyt vetreä ja vireä 20-vuotias uudistuu jälleen - ympäristöä, asiakkaita ja paikallisuutta huomioiden.

-       Alkava remontti on yli 2 miljoonan euron investointi vastuullisuuteen, paikallisuuteen ja asiakkaidemme toiveiden täyttämiseksi. Panostamme niihin asioihin, joilla näemme olevan eniten vaikutusta ympäristöystävällisyyteen sekä asiakkaiden kaupassakäynnin helpottamiseen. Tämän kaiken teemme mahdollisimman pitkälti paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa, kertoo S-market Näsin marketpäällikkö Jan Jansson.

Remontin pääpaino on uusinta ja ympäristöystävällisintä tekniikka käyttävissä sekä asiakkaan käyttöergonomian hyvin huomioivissa kylmälaitteissa, jotka toimittaa paikallinen Viessmann Porvoon tehtaaltaan. Pakastekalusteet sijoitetaan aivan kassojen läheisyyteen, jotta asiakkaiden on helppo poimia pakastetuotteet asiointinsa lopuksi, eivätkä tuotteet ehdi kauppareissulla sulaa.

-       Uudet kylmäkalusteet toimivat luonnollisilla kylmäaineilla ja kalusteratkaisut on tehty energiaa säästäviksi. Viessmann on ylpeä saadessaan jatkaa pitkäaikaista yhteistyötä Varuboden-Oslan kanssa kestävän kehityksen edelläkävijöinä, toteaa Viessmann Kylmäjärjestelmien toimitusjohtaja Mika Aaltonen.

Myymälä valaistaan energiaa säästäen

Ympäristöystävällisemmäksi kauppaa remontoidaan myös uusimalla valaistus. Uuden valaistusjärjestelmän avulla säästetään energiaa 70 prosenttia nykyiseen verrattuna.

-       Uutta tekniikkaa hyödynnetään niin energiansäästössä kuin asiakkaiden arjen helpottamisessakin. Meiltä on toivottu automaattikassoja nopean asioinnin helpottamiseksi ja tähän toiveeseen vastaamme tuomalla kuusi itsepalvelukassaa keskelle kassalinjastoa, jatkaa Jansson.

Remontin yhteydessä myös palvelutori uudistuu ja salaattibaari laajenee. Kauppa pidetään auki koko uudistustyön ajan ja työt pyritään tekemään siten, että asiointi häiriintyisi mahdollisimman vähän. Myymälästä löytyy remontin ajan opasteita tuotteiden sijainnista ja henkilökunta auttaa asiakkaita mielellään uusien hyllypaikkojen löytämisessä.

Myymälän ilmettä paikallistetaan entisestään tuomalla paikallisten valokuvaajien Porvoo-aiheisia kuvia myymälämiljööseen. Näiden osalta S-market Näsin Facebook-sivulla on käynnissä kuvien keräyskampanja, joka on kaikille avoin – ehdotetut kuvat tulee toimittaa viimeistään 28.1. https://www.facebook.com/smarketnasi/posts/960045467486323