12.3.2019

Ruoan verkkokauppa laajenee Prisma Kirkkonummeen

Osuuskauppa Varuboden-Osla avaa verkkokaupasta ostetun ruoan noutopisteen Prisma Kirkkonummessa. Noutopisteen tarvitsemien tilojen rakentamis- ja muutostyöt ovat käynnistyneet kuukausi sitten.

- Tavoitteenamme on, että uusi palvelu on asiakkaiden käytössä toukokuussa, kertoo Prismajohtaja Jan Lundmark.

Kauppakassi-palvelun noutolokerikot tulevat Kirkkonummen Prisman kattoparkin läheisyyteen hissien viereen ja lähimmät pysäköintiruudut varataan Kauppakassi-asiakkaille.

Kauppakassi-palvelussa asiakas tilaa ruokaostoksensa netissä, S-ryhmässä yleisesti käytössä olevalta Foodie.fi-sivustolta, valiten sieltä toimipaikakseen Prisma Kirkkonummen. Samalla asiakas valitsee itselleen sopivan ostosten noutoajan, ja noutaa ostoksensa Prisman noutolokerikoista. Valmiiksi keräiltyjen ja pakattujen ostosten nostaminen auton takaluukkuun on helppoa ja nopeaa, ja ostokset saa kylmälokeroista ilman jonottamista.

- Haluamme tällä uudella palvelulla helpottaa asiakkaidemme ostosten tekoa. Kauppakassin myötä asiakas voi tehdä viikko-ostoksensa vaikka kotisohvalta käsin, ja sitten helposti hakea valmiiksi pakatut ostokset noutolokerikosta, kertoo Jan Lundmark.

Varuboden-Osla aloittaa nyt rekrytoinnin kauppakassipalvelussa tarvittavien keräilijöiden osalta.

- Haemme reippaita ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joilla on itsenäinen ote työhön ja hyvä rutiininsietokyky. Työ on aamupainotteista vuorotyötä, kertoo Jan Lundmark.

Lisätietoja: Varuboden-Oslan Prismajohtaja Jan Lundmark, 010-762 66 81.