28.2.2018
1 kommentti

Osuuskauppa Varuboden-Oslan bonustaulukko muuttuu – ostoista saa rahaa takaisin nyt entistä helpommin

Varuboden-Oslan (VBO) bonustaulukko uudistuu ja jatkossa täyden viiden prosentin Bonuksen saa jo 900 euron kuukausiostoilla. Myös muiden ylimpien bonusportaiden eurorajoja on laskettu.

  • VBO:n bonustaulukko muuttuu 1.3. entistä palkitsevammaksi

  • Materiaalit vaihtoon. Porvoon keskustan S-marketpäällikkö Kjell Olenius poistaa vanhan bonustaulukon kuvia uuden, asiakkaita paremmin palkitsevan taulukon tieltä.

Faktaa Osuuskauppa Varuboden-Oslan (VBO) omistajuudesta ja palkitsemisesta

  • VBO:n omistaa sen lähes 70 000 asiakasomistajataloutta, muita omistajia ei ole
  • VBO:n asiakasomistajille maksettiin vuonna 2017 Bonusta, eli rahaa tilille noin 8 miljoonaa euroa
  • Lisäksi S-Etukortilla maksetuista ostoksista maksettiin VBO:n asiakasomistajille noin 230 tuhatta euroa
  • 1.3.2018 VBO:n bonustaulukko muuttuu, joten jatkossa asiakasomistajille palautetaan ostoksista rahaa entistä helpommin

- VBO:n taloudellinen kehitys on viime vuosina ollut hyvä. Haluamme nyt pystyessämme palkita asiakasomistajiamme entistä avokätisemmin myös rahallisesti. Uuden bonustaulukon myötä myös pienemmät kotitaloudet kuten vaikkapa sinkut pääsevät nauttimaan paremmasta Bonuksesta, toimitusjohtaja Hannu Krook Osuuskauppa Varuboden-Oslasta kertoo.

Bonus on rahaa, ja keskittämisestä palkitseminen rahaa palauttamalla kuuluu osuustoiminnan ytimeen.

- S-ryhmä on omistajilleen etuja ja palveluita tuottava osuustoiminnallinen yritysryhmä, ja keskittämisestä palkitseminen kuuluu osuustoiminnan sieluun. Pörssiyritykset palkitsevat osakkeenomistajia, me asiakasomistajia, Krook kertoo.

Suomen arvostetuin ja kannustavin palkitsemisohjelma

S-ryhmän Bonus on tutkitusti Suomen arvostetuin ja kannustavin palkitsemisohjelma, josta maksetaan S-ryhmän asiakasomistajille vuosittain yli 300 miljoonaa euroa, VBO:n asiakasomistajille 8 miljoonaa euroa. Bonuksen suosion takana on ohjelman yksinkertaisuus, palkitsevuus ja kattavuus sekä ennen kaikkea se, että asiakas saa Bonuksen oikeana rahana S-Pankin tilillensä ja voi itse päättää missä ja miten sen käyttää.

Palkitsevammat bonustaulukot eivät ole ainoa S-ryhmän Bonukseen kohdistuva muutos, sillä myös alkoholituotteet poistuvat Bonuksen piiristä 1.3.2018 alkaen alkoholilain muutoksista johtuen. Tupakkatuotteet poistuivat uuden tupakkalain johdosta Bonuksen piiristä jo vuonna 2017.