21.2.2018

Lähi-ABC Pickalassa harvinainen polttoainekatoksen korotus

Nyt korkeimmatkin rekat mahtuvat Lähi-ABC Pickalan polttoainekatoksen alle! Harvinainen polttoainekatoksen korotus toi reilusti lisätilaa – jopa lähes metrin verran. Polttoainemyynti on ollut suljettuna töiden aikana, mutta käynnistynee perjantaina. Lähi-ABC Pickalan ravintola sekä liikennemyymälä ovat olleet auki normaalisti.

  • Haastava korjaus. Polttoainekatoksen korotus ei ole mikään yksinkertainen urakka. Katoksen ympärille kiinnitettiin vahvat valjaat kohottamaan painavan katoksen kokonaisena ilmaan. Tolppia jatkettiin yli 70 cm ja lopulta katos asennettiin takaisin paikoilleen.

Lähi-ABC Pickalassa on toteutettu erittäin harvinainen polttoainekatoksen korotus. Asfaltin ja katoksen välissä on aikaisemmin ollut 440 cm, joka osoittautui hieman liian ahtaaksi. Korotuksen jälkeen väli on nyt 515 cm.

- Rekkojen suurentuminen ja maan pinnanmuodon kohoaminen on muutamassa yksittäistapauksessa johtanut rekan kiinniajamiseen katokseen. Tällä reilun 70 cm korotuksella vastaavat tilanteet tullaan ehkäisemään, kertoo osuuskauppa Varuboden-Oslan kehitysjohtaja Jukka Pöyhönen.

Haastava urakka aloitettiin viime maanantaina ja turvallisuussyistä polttoainemyynti on ollut suljettuna töiden aikana. Läpäistyn rakennustarkastuksen jälkeen polttoainemyynti avataan jälleen, näillä näkymin jo perjantaina. Lähi-ABC Pickalan Facebook-sivuilta saat tuoreimmat tiedot asiasta.