27.11.2017

Energiaa ja ikimuistoisia hetkiä VBO:n uudessa seinäkalenterissa

Eläimiä, urheilua, lapsia ja kulttuuria. Tätä on luvassa Varuboden-Oslan seinäkalenterissa vuosimallia 2018. Teemana on vastuullisuus ja kuvat ovat sponsoroimiemme yhteistyökumppaneiden ottamia. Hae omasi lähimmästä yksiköstämme!

Kuten aikaisempinakin vuosina jaamme asiakasomistajillemme seinäkalentereita täysin veloituksetta. Viime vuonna kalenterin kuvissa näkyi osuuskauppamme toimialueen kauneimpia maisemia ja kuvaajina toimi oma henkilökuntamme. Tänä vuonna kalenterin teemaksi on nostettu vastuullisuus. Joka kuukausi esittelemme uuden vastuullisuusnäkökulman ja kuvissa komeilee erilaiset sponsorointikohteet eri puolilta toimialuettamme aina Ahvenanmaalta Loviisaan asti.

Paikallisuus ja vastuullisuus ovat osuuskaupallemme tärkeitä arvoja. Sponsoroimme vuosittain toimijoita urheilun, kulttuurin ja yhteiskunnallisen toiminnan saralla reilusti yli 200 000 eurolla. Tämän lisäksi teemme ns. projektilahjoituksia Paikallisesti hyvää -lahjoituskäytäntömme myötä. Vuonna 2017 lahjoitimme tämän kampanjan kautta vielä 100 000 euroa. Suuntaamme tukemme oman alueemme toimijoille, joiden tekeminen koskettaa mahdollisimman monia. Näin toimimme, jotta alueemme pysyy elinvoimaisena ja jotta omistajistamme mahdollisimman moni pääsee osalliseksi tuestamme esimerkiksi edullisempina harrastusmaksuina tai pääsylippuina.

Myös itse kalenteri on toteutettu vastuullisella tavalla ja sille onkin myönnetty avainlippumerkki. Se on valmistettu kokonaan Suomessa ja suomalaiselle paperille.