2.5.2017

Benjamin, Lakko ja Iina-Katariina JunnuPopiin lauantaina 5.8.2017

Viime vuonna suuren suosion saanut ikärajaton JunnuPop –tapahtuma järjestetään myös tänä vuonna Porvoo Popfestin yhteydessä, lauantaina 5.8. Lavalla nähdään Tähdet, tähdet –ohjelmastakin tuttu teini-idoli Benjamin, sekä maamme eturivin tubettajat Lakko ja Iina-Katariina.

  • Benjamin. JunnuPopissa esiintyy teinisensaatio Benjamin joka maaliskuussa julkaisi uuden sinkun "Bad Luck Love".

Ketkä esiintyvät Porvoo Popfestin ikärajattomassa JunnuPop-tapahtumassa? Nyt se on vihdoin selvillä. JunnuPopin pop-artistina esiintyy teinisensaatio Benjamin, eli huhtikuussa 20 vuotta täyttänyt Benjamin Peltonen.

Maaliskuussa Benjaminilta ilmestyi uusi sinkku "Bad Luck Love" joka keräsi runsaasti positiivista palautetta. Kappaleella kuullaan aikuismaisempi Benjamin-soundi joka on saanut kansainvälisiä klubi-vaikutteita. Benjaminin debyyttialbumi Fingerprints julkaistiin keväällä 2016 ja se sisälsi muun muassa huippuhitit "Body", "Young and Restless" sekä "Underdogs". Albumi nousi Espanjassa julkaisuviikollaan valtakunnallisen albumilistan sijalle 3. Tämä on korkein sijoitus jonka suomalainen artisti on Espanjassa koskaan saanut. Myös Suomessa albumi otettiin erittäin hyvin vastaan. Syksyllä 2016 Benjamin nähtiin MTV3-kanavalla Tähdet, tähdet –ohjelmassa, jossa artistit kilpailevat toisiaan vastaan eri musiikkilajeissa. Benjamin sijoittui ohjelmassa neljänneksi.

Supersuositut tubettajat Lakko ja Iina-Katariina vastailevat kysymyksiin sekä tapaavat fanejaan

Viime vuonna JunnuPopissa suuren suosion saanut tubettaja-ohjelmanumero saa tänä vuonna jatkoa. Tällä kertaa lavalle astuvat tubettajat Iina-Katariina sekä Lakko. Yleisö pääsee esittämään showssa tubettajille kysymyksiä ja keikan jälkeen tapaamaan heitä meet & greet -tyyliin.

24-vuotias Iina-Katariina on niin sanotuista daily vlogeista tunnettu tubettaja, jolla on yli 80 000 seuraajaa. Videoiden aiheet Iina-Katariina poimii pitkälti omasta elämästään. Lakko puolestaan on innokas tubettaja, joka julkaisee paljon pelivideoita, sekä suuren suosion saaneita peli-räppejä, eli peliaiheisia räppejä. Lakkoa seuraa yli 436 000 henkilöä.

-          Benjamin on sekä Suomessa että kansainvälisesti saavuttanut suuren suosion laulajana ja Lakko puolestaan on yksi Suomen suosituimmista tubettajista, kovia nuoria tähtiä siis. Kun heidän lisäkseen lavalle saadaan myös pirskahtelevaa naisenergiaa Iina-Katariinan myötä, on luvassa varmasti menevä show, odottaa Porvoo Popfestin järjestävän osuuskauppa Varuboden-Oslan viestintä- ja markkinointipäällikkö Seija Päivänsalo-Nykänen.

Porvoo Popfestin JunnuPop-lippuja myydään S-market Näsistä sekä Sokos Porvoosta ja Tiketin kautta. Liput maksavat 16 € S-Etukortilla ja ilman S-Etukorttia 20 €. Myynnissä on myös kombo-lippuja, jotka oikeuttavat osallistumaan sekä lauantaipäivän JunnuPopiin että Porvoo Popfestin lauantain iltaohjelmaan (ilta-ohjelman ikäraja 18 vuotta). Komboliput myydään S-Etukortilla hintaan 45 €.

www.porvoopopfest.fi                 
www.facebook.com/porvoopopfest
www.instagram.com/porvoopopfest
#porvoopopfest

Lisätiedot:
Seija Päivänsalo-Nykänen, viestintä- ja markkinointipäällikkö, puh. 010 7659 333

Mikko Ala-Huikku, toimialajohtaja, puh. 010 7659 303

Ladataan kommentointia...