Tävlings- och utlottningsregister

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Varuboden-Osla, PL 2195, 00088 S-Ryhmä

Rekisterin nimi: 

Osuuskauppa Varuboden-Oslan kilpailu- ja arvontarekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus):

Luovuttamasi henkilötiedot tallennetaan väliaikaisesti arvonnan/kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään arvonnan suorittamiseksi sekä voittajan kontaktointia varten. Kaikki kerätyt henkilötiedot tuhotaan palkinnon arpomisen jälkeen.

Rekisterin sisältämät tiedot:

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero 

Säännönmukaiset tietolähteet: 

Henkilötietoja kerätään ainoastaan arvontalipukkeen kautta tai S-mobiilikilpailujen osalta asiakastietojärjestelmästä SOK Median toimesta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset: 

Antamiasi henkilötietoja ei luovuteta edelleen kolmansien osapuolien käyttöön. Tiedot tuhotaan palkinnon arpomisen jälkeen. Tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle. 

Rekisterin suojaus: 

Paperilla saatuja tietoja säilytetään lukituissa kaapeissa. Sähköisessä muodossa (esimerkiksi www-sivuilla) luovutetut tiedot tallennetaan S-ryhmän omilla palvelimilla sijaitseviin, teknisesti suojattuihin tietokantoihin. Tietoihin pääsevät käsiksi vain ennalta määritellyt henkilöt, jotka ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen.

Tarkastusoikeus:

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa tietojen tuhoamiseen asti, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Rekisterivastaava

Osuuskauppa Varuboden-Osla,

PL 2195, 00088 S-Ryhmä