1

Bonus

Den absolut bästa orsaken att bli ägarkund är Bonus. Utöver ständigt förmånliga priser får du pengar tillbaka för inköp på över 2 000 verksamhetsställen. Du samlar Bonus när du köper mat, och dessutom bland annat när du tar in på hotell, äter på restaurang och tankar bilen – ganska ofta, egentligen. 
 

Läs mer om Bonus >>
Här får du Bonus i din omgivning >>

2

Prisförmåner och varierande erbjudanden

Som ägarkund kan du välja och vraka bland massor av förmåner och erbjudanden. Sokos och Emotion erbjuder varje månad nya S-Förmånsprodukter. På S-gruppens kaféer och restauranger äter och dricker du till ägarkundspris. Som ägarkund tar du billigare in på både Sokos Hotels och Radisson Blu Hotels i Finland. Dessutom hittar du förmåner i ABC-trafikbutikerna när du är ute och bilar. Och Kodin Terra har utmärkta förmåner för hemmet och trädgården.

3

Evenemang och aktiviteter till förmånligare priser

S-Förmånskortet öppnar upp ett brett utbud av kultur och underhållning. Som ägarkund kommer du förmånligare in på biografer, konserter, nöjesparker, sommarfestivaler och mycket mer Ta gärna med dig släkt och vänner.

Ta del av det aktuella utbudet >>

4

Förmånliga och smidiga banktjänster

om ägarkund får du brukskonto, S-Förmånskort Visa och webbankskoder utan års- eller månadsavgifter. När du betalar med S-Förmånskort Visa samlar du Bonus på samma gång. Dessutom kan du ta ut och sätta in kontanter i butikskassan. 

Räkna ut din förmån >>

5

Miljövänligt med inga kvitton

På många verksamhetsställen kan du numera få kassakvittot i elektronisk form. När du har betalat för inköpen kan du ungefär en minut senare kolla hur mycket päronen egentligen kostade och hur mycket gurkan var per kilo. Om du har ett S-Förmånskort Visa kan du på sådana verksamhetsställen helt frångå papperskvitton. En extra praktisk egenskap är att garantikvittona också sparas i elektronisk form och du slipper att spara eller leta efter dem.

Kassakvittot i mobilen >>
Arkivera garantikvitton >> 

6

0,5 % betalningssättsförmån 

Som en guldkant på Bonus får du dessutom 0,5 procent rabatt på inköpen när du betalar dem med S-Förmånskort. Med S-Förmånskort får du på en gång både Bonus och betalningssättsförmån. Ägarkunderna betalar ingen års- eller månadsavgift för S-Förmånskort Visa. 

Bekanta dig med kortet utan års- och månadsavgift >>

7

Du får dessutom Visa till S-Förmånskortet

S-Förmånskortet Visa är ett förmånligt och mångsidigt betalkort, som inte betingar några månads- eller årsavgifter. Det är särdeles lönande att betala med S-Förmånskortet på S-gruppens verksamhetsställen, eftersom du där utom Bonus kan få en betalningssättsförmån på 0,5 %.

Läs vidare

8

S-mobil

Med appen S-mobil sköter du dina finanser i S-Banken, kollar Bonus och hittar verksamhetsställen var du än rör dig. Garantikvittona på produkterna du har köpt har du också bekvämt på fickan med S-mobil.

Läs vidare

9

Gratisfröjder på S-Banken

Det här kan inte mången bank erbjuda: Som ägarkund behöver du inte betala månads- eller årsavgifter för de grundläggande banktjänsterna, dvs. brukskonto, webbank och S-Förmånskortet Visa.

Läs vidare

10

S-Förmånskortet är ägarens visitkort

S-gruppen är en kooperativ företagsgrupp som ägs av sina kunder. Insatsen är din placering i handelslaget i din hemtrakt. Med ägarens rätt kan du också välja att delta i och påverka verksamheten i ditt handelslag.

Läs vidare. 

S-gruppens ägarkundstjänst, 010 76 5859 mån-fre 8-20 (se priset nedanför)