1

Bonus

Som ägarkund får du upp till 5 % Bonus, dvs. pengar tillbaka, på inköp vid över 2000 verksamhetsställen. Utom med vardagliga inköp kan du öka den månatliga bonuspotten med t.ex. hotellnätter och restaurangkvällar.

Läs vidare
Se de närmaste bonusverksamhetsställena

2

Fantastiska förmåner och avgiftsfria tjänster

Ägarkundsförmånerna spar dina pengar varje dag: du får många gratistjänster och i t.ex. Sokos och Emotion månatligen växlande S-Förmånsprodukter – och dem får du också på webbutiken! Och om man skaffar också åt resten av familjemedlemmarna S-Förmånskort så kan de också njuta av förmånerna.

Läs vidare

3

Prisförmåner på restauranger

S-gruppens restauranger och caféer har alltid portioner för ägarkunder till förmånspris. Du får alltså portionerna som på listan är markerade med ett S-Förmånskort förmånligare. Bekanta dig också med våra högklassiga ägarkundsviner.

Du hittar S-gruppens alla restauranger på Raflaamo

4

Prisförmåner på hotell

På Sokos Hotellen och på Radisson Blu Hotellen i Finland övernattar du som ägarkund alltid till förmånligare pris. Också på hotellens restauranger kan du kalasa till ägarkundspris.

Läs mer på:
sokoshotels.fi
radissonblu.fi

5

Prisförmåner på evenemang

Med S-Förmånskortet kommer du förmånligare in på många evenemang, konserter och bl.a. sommarfestivaler.

På S-kanava.fi finns en sammanställning av de mest aktuella förmånerna och evenemangen. Läs vidare

6

S-Förmånskortet – nyckeln till dina förmåner

S-Förmånskortet är nyckeln till dina ägarkundsförmåner. Du kan också helt gratis förse de andra i familjen med kortet, så alla kan utnyttja förmånerna.

Läs vidare

7

Du får dessutom Visa till S-Förmånskortet

S-Förmånskortet Visa är ett förmånligt och mångsidigt betalkort, som inte betingar några månads- eller årsavgifter. Det är särdeles lönande att betala med S-Förmånskortet på S-gruppens verksamhetsställen, eftersom du där utom Bonus kan få en betalningssättsförmån på 0,5 %.

Läs vidare

8

S-mobil

Med appen S-mobil sköter du dina finanser i S-Banken, kollar Bonus och hittar verksamhetsställen var du än rör dig. Garantikvittona på produkterna du har köpt har du också bekvämt på fickan med S-mobil.

Läs vidare

9

Gratisfröjder på S-Banken

Det här kan inte mången bank erbjuda: Som ägarkund behöver du inte betala månads- eller årsavgifter för de grundläggande banktjänsterna, dvs. brukskonto, webbank och S-Förmånskortet Visa.

Läs vidare

10

S-Förmånskortet är ägarens visitkort

S-gruppen är en kooperativ företagsgrupp som ägs av sina kunder. Insatsen är din placering i handelslaget i din hemtrakt. Med ägarens rätt kan du också välja att delta i och påverka verksamheten i ditt handelslag.

Läs vidare 

S-gruppens ägarkundstjänst, 010 76 5859 mån-fre 8-20 (0,088 €/min)