Ravintola Pommern

Norragatan 8-10 A, 22100 Mariehamn Telefon
Inga sökträffar.
Inga sökträffar. De närmaste verksamhetsställena:
Inga träffar inom det valda området.
Inga träffar inom det valda området. De närmaste verksamhetsställena:
öppet enligt tidsreservering
ÖPPET I DAG
Öppnar igen
Ring ()
E-post
Öppet
Stängt

Hej och välkommen till oss!

På Kvarter5 är det enkelt att få både hunger och törst släckt med goda smaker. Här är det lätt att umgås i en modern miljö - i både stora och små sällskap. I Loungen kan du till exempel njuta en god espresso eller en slät kopp kaffe i den familjära atmosfären, bara slå dig ner i någon av våra bekväma fåtöljer eller soffor och känn dig som hemma i skenet av kaminen.

I Vinbaren finns en varierad vinlista och här kan du kan unna dig ett bubblande glas champagne och någonting litet från tavlan - perfekt när du känner suget efter någonting lite salt. Varje månad presenterar vi även Månadens öl från Stallhagen.

I köket på Kvarter5 står köksmästare Dennis Lindqvist och hans team för en levande och variationsrik meny som tar ut svängarna med säsongerna. Dennis väljer så långt det är möjligt råvaror från lokala producenter, maten är smakrik och alla inslag lagas från grunden – inga halvfabrikat används, inga genvägar tas. Du kan själv se hur de arbetar i det öppna köket. Portionerna som serveras är inte bara sinnesretande för smaklökarna, de är också iögonfallande och inbjudande för både öga och näsa. Dennis själv beskriver sitt kockteam som matentusiaster som brinner för matlagning och som är lite knäppa. Alla i teamet bidrar med idéer till menyerna vilket gör att du kan vara säker på att maten som serveras alltid är lagad med engagemang och känsla.

Varmt välkomna!