Läs tidningen digitalt

 
 
 
 
 

VBO Story

Vad innebär det att vara en del av handelslaget Varuboden-Osla? Hurdana värden har vi och hurdant är det att jobba hos oss? VBO Story förmedlar handelslaget Varuboden-Oslas berättelse i våra olika kanaler. Våra ägarkunder får ägarkundstidningen VBO News hem med posten. Varje vecka får vi från ett nytt perspektiv följa med vår personal på vårt Instagram-konto, vi finns också på Facebook och på S-kanava uppdateras nyheter och meddelanden om oss. På den här sidan hittar du alla dessa kanaler samlade under ett tak.  Välkommen att ta del av vår berättelse! 

VBO News

Ägarkundstidningen VBO News utkommer med två månaders mellanrum. Våren 2017 förnyades tidningen och vi införde mer redaktionellt material, mer av handelslagets egen berättelse.  Tidningen utkommer nu även digitalt på dessa sidor. I tidningen hittar du utöver aktuella förmåner också nyhetsartiklar, intervjuer med ägarkunder och samarbetspartners samt till exempel trädgårdstips och handelslagets aktuella evenemang och info om olika aktörer vi sponsorerar. Du får gärna tipsa oss om nyheter du vill läsa om!

Instagram @varubodenosla

Hurdant är det att jobba på en S-market eller en ABC-station? Följ vår personals fartfyllda arbetsvardag på Instagram @varubodenosla så vet du. Vårt Instagram-ambassadörteam består för tillfället av sex instagram-experter som arbetar med väldigt olika typ av arbetsuppgifter på olika håll av vårt verksamhetsområde. Den ambassadör vi får följa med byts veckovis, så du får ett nytt perspektiv varje vecka.

Facebook Varuboden-Osla

Både Varuboden-Osla samt våra enheter har egna Facebook-sidor. På Varuboden-Oslas Facebooksidor får du följa med de senaste nyheterna, du får information om våra sponsoreringar och olika aktuella evenemang där VBO är med. Du får även höra om erbjudanden, kan delta i olika tävlingar och mycket mer. Det lönar sig att följa även din närbutik, favoritrestaurang eller din ABC-station på Facebook så håller du dig à jour med den enhetens utbud.

Twitter @varubodenosla

På Varuboden-Oslas Twitter-konto publiceras nyheter som handlar om oss och S-gruppen, samt uppdateringar om aktuella evenemang. Många som jobbar på Varuboden-Osla finns även på Twitter, följ till exempel vår verkställande direktör på Twitter @hannukrook.

Historia

den här sidan kan du läsa mer om handelslagets historia.

VBO Nyheter och meddelanden

 

På Varuboden-Oslas sidor på S-kanava kan du läsa nyheter och meddelanden som berör på S-gruppen och Varuboden-Osla. Du kommer till sidan genom att klicka här.