29.5.2020

Sommarerbjudanden på Sokos Hotell

Gäller: Tillsvidare

Boka trygga och förmånliga sommarnätter på Sokos Hotels! Ägarkunder övernattar till ett 20 % förmånligare pris och utan förskottsbetalning hela sommaren, med flexibel ändrings- och avbokningsmöjlighet.

  • Sokos Hotels Sommarerbjudanden på Sokos Hotell

Flexibelt sommarerbjudande: upplev Finland

Boka trygga och förmånliga sommarnätter på Sokos Hotels! Ägarkunder övernattar till ett 20 % förmånligare pris och utan förskottsbetalning hela sommaren, med flexibel ändrings- och avbokningsmöjlighet.

Är inte Finland underbart på sommaren? Tillbringa en trygg semester i vackra Finland och besök platser dit du alltid har velat åka. Övernattning på ett trivsamt Sokos Hotell garanterar en lyckad semesterresa. Med Sommarerbjudandet för ägarkunder är det nu 20 % förmånligare. Boka nu (du behöver ingen bokningskod)!

Sommarerbjudandet gäller på alla Sokos Hotell. Nästan alla Sokos Hotell är öppna och bokningar kan göras som normalt. Här finns en lista över de hotell som är fortfarande stängda tills vidare eller öppnas inom kort.
 

-20 % på priset per dag i juni, juli och augusti

Försäljningstid: 1.6-9.8.2020
Inkvarteringstid: 1.6-31.8.2020

I priset ingår:

  • övernattning på valt Sokos Hotell
  • frukostbuffé (eller take away)
  • gästbastu enligt hotell


Gör så här för att kontrollera priset och boka: Fyll i de efterfrågade uppgifterna i bokningsrutan vid sidans övre hörn (stad eller hotell, datum och antal gäster) – kom också ihåg att välja "S-FÖRMÅNSKORT". Du behöver ingen bokningskod – om kampanjpriset erbjuds för de datum och det hotell du har valt visas det under namnet "SOMMARDEAL FÖR ÄGARKUNDER". Om du inte hittar ett sådant pris, gör en ny sökning med andra datum och/eller ett annat hotell. Priset och tillgången varierar beroende på dag och hotell.

Rabatten beräknas utifrån det normala priset per dag*. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.
Förmånen gäller för fritidsresor och enligt tillgänglighet. Förmånen är avsedd för S-gruppens ägarkunder och övernattningen ger Bonus. Begränsat antal rum till kampanjpris. Inte för återförsäljare.

En gjord bokning kan avbokas kostnadsfritt enligt de allmänna boknings- och avbokningsvillkoren. Sommarerbjudandepriset förutsätter inte betalning vid bokningen.

Bokningar endast på sokoshotels.fi.

Med S-Förmånskortet: -20%
För ägarkunder
Du får förmånen på följande verksamhetsställen:
Muut hotellit
Alla verksamhetsställena
Du får förmånen på kedjans Muut hotellit verksamhetsställen: