Lue lehden digiversio

 
 
 

VBO Story

Mitä tarkoittaa olla osa osuuskauppa Varuboden-Oslaa? Mitä arvoja meillä on ja millaista on olla meillä töissä? VBO Story kertoo osuuskauppa Varuboden-Oslan tarinaa eri kanavissamme. Asiakasomistajamme saavat asiakasomistajalehtemme VBO Newsin kotiinsa kannettuna. Työntekijälähettiläämme päivittävät vaihtuvalla viikkovastuulla Instagram-tiliämme, löydymme Facebookista ja S-kanavalla päivitetään uutisia ja tiedotteita meistä. Tälle sivulle on koottu nämä eri kanavat. Tervetuloa seuraamaan tarinaamme! 

VBO News

Asiakasomistajalehti VBO News ilmestyy kahden kuukauden välein kotiin toimitettuna kaikille asiakasomistajille. Keväällä 2017 lehteä uudistettiin ja toimituksellista materiaalia, osuuskaupan tarinaa, lisättiin. Lehti ilmestyy myös digitaalisessa muodossa näille sivuille. Lehdestä löydät ajankohtaisten etujen lisäksi myös uutisartikkeleita, asiakasomistajien ja yhteistyökumppaneiden haastatteluja sekä esimerkiksi puutarhavinkkejä ja osuuskaupan ajankohtaisia tapahtumia ja juttuja sponsorointikohteistamme. Otamme mielellämme vastaan uutisvinkkejä!

Instagram @varubodenosla

Millaista on olla S-marketissa tai vaikka ABC-asemalla töissä? Seuraa työntekijöidemme vauhdikasta työarkea Instagramissa @varubodenosla niin tiedät. Viikoittain vaihtuvalla näkökulmalla Varuboden-Oslan omat lähettiläät välittävät Instagramissa osuuskaupan tarinaa ja saat mukaansatempaavan kurkistuksen kulissien taakse. Lähettilästiimimme koostuu tällä hetkellä kuudesta Instagramin huippuosaajasta eri puolilta toimialuettamme, eri tehtävistä. Klikkaa itsesti Instagramiin.

Facebook Varuboden-Osla

Sekä Varuboden-Oslalla että yksiköillämme on omat Facebook-sivut. Varuboden-Oslan Facebook-sivulla pääset seuraamaan uusimpia uutisia, saat tietoa sponsoroinneista ja ajankohtaisista tapahtumista, jossa VBO on mukana, sekä saat tietoa tarjouksista, voit osallistua kilpailuihin ja paljon muuta. Kannattaa seurata myös omaa lähikauppaa, ravintolaa ja ABC:tä Facebookissa, niin pysyy parhaiten jyvällä siitä mitä omalla kaupalla on tarjota. Klikkaa itsesi Facebookiin.

Twitter @varubodenosla

Varuboden-Oslan Twitter -tilillä julkaistaan uutisia jotka koskevat meitä ja S-ryhmää, sekä päivityksiä muun muassa ajankohtaisista tapahtumista. Monet osuuskauppalaiset löytyvät myös Twitteristä, kannattaa esimerkiksi seurata toimitusjohtajaamme Twitterissä @hannukrook. 

Historia

Osuuskaupan historiaa pääset lukemaan lisää tältä sivulta

VBO Uutiset ja tiedotteet

S-kanavalla Varuboden-Oslan sivuilla pääset lukemaan sekä S-ryhmää että Varuboden-Oslaa koskevia uutisia ja tiedotteita. Löydät ne tältä sivulta.