Sommarjobbare sökes 

Ansökningstiden har tagit slut, med undantag Hangö. Till våra enheter i Hangö sökes ännu sommarjobbare t.o.m. 22.3. Blev du intresserad? Lämna in din ansökan på webbplatsen https://www.s-rekry.fi/web/#/job/18984?portal=web&source=app

För många unga är butiksbranschen en språngbräda in i arbetslivet och vi är stolta över att kunna erbjuda unga arbetserfarenhet och lyckade upplevelser från början av deras arbetskarriär. S-gruppen är också i år en av huvudsamarbetspartnerna i kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb.   

Förra sommaren jobbade över 350 unga hos oss och enligt den feedback de gav så tyckte de speciellt mycket om vårt goda arbetsklimat. Vill du också vara en del av vårt toppteam och skapa våra kunder den bästa service? Ansökningstiden till både sommarjobb och sommarpraktik är 10.1–23.2.2020.  

Sommarjobb

Vi söker sommarjobbare till våra verksamhetsställen på hela vårt verksamhetsområde från Lovisa till Sibbo, till Grankulla och från Kyrkslätt till Hangö för tiden 1.5–30.9 eller enligt överenskommelse. Det finns jobb såväl i Sale-butikerna, på S-market-enheterna, i Prisma, på ABC, i restaurangerna, S-Garden som Sokos och S-Rauta och man har möjlighet att jobba på flera av våra verksamhetsställen samtidigt.

Vi önskar att du genuint brinner för kundservice eller har intresse för det, och att du är initiativrik och positiv.  Vi värdesätter också språkkunskaper eftersom vi betjänar kunderna på deras eget språk.

Arbetet består beroende på verksamhetsstället av kassaarbete och att plocka upp varor på hyllor, kundservice, arbetsuppgifter inom restaurangbranschen osv. En del av arbetsuppgifterna klarar man av om man har genuint intresse för att hjälpa kunder, en del av uppgifterna kräver yrkesutbildning och/eller erfarenhet. 

Förutsättningar för sommarjobb år 2020 är att:

  • Du tar raskt tag i arbetsuppgifter och är positiv.
  • Du brinner för att betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt.
  • Du är villig att jobba i skift enligt öppettiderna på den enhet där du sommarjobbar, dvs. kvällar och veckoslut. 

Du kan söka sommarjobb hos oss om du är under 18 år, och studerar till servitör, kock eller merkonom.  

Vid en del av våra enheter samarbetar vi med bemanningsföretaget Eezy. När du fyller i ansökan känner du igen samarbetsenheterna på texten ''(Eezy)'' efter enhetens namn. När du söker till en sådan enhet får du senare en separat ansökningslänk per e-post, och när du fyller i den kommer du också med på S-dejtdagen.

Sök sommarjobb

Sommarpraktik

Förutom de egentliga sommarjobben erbjuder vi avlönad sommarpraktik åt minst 14 år fyllda grundskoleelever, tiondeklassister, gymnasieelever eller unga som deltar i VALMA-utbildningen. Praktiken varar 10 arbetsdagar. Arbetsuppgifterna under praktiken består av, beroende på verksamhetsstället, att plocka upp varor på hyllor, kundservice och att hjälpa till med arbetsuppgifter på restaurangbranschen osv.

Om du tidigare har haft sommarpraktik hos oss via programmet Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna en slant, så kan du nu i sommar bli vald till en annan bransch än den du jobbade på ifjol. Om du exempelvis förra året jobbade i en S-market så kan du i år endast bli vald att sommarjobba i våra restauranger, på våra ABC-trafikbutiker eller i våra järnaffärer/trädgårdsbutiker.

Sök sommarpraktik

Intervjuer

Vi kallar alla sökande på snabbintervjuer, s.k. S-dejt -tillfällen som liknar på många sätt ”Speed Dating”. Dessa tillfällen ordnas på följande orter:

Kyrkslätt 26.2
Karis 29.2
Lovisa 4.3
Borgå 7.3

 

Följ oss i sociala medier!

Facebook & Instagram