Tehdään Paikallisesti hyvää

 

Mikä Paikallisesti hyvää?

Paikallisesti hyvää on Varuboden-Oslan järjestämä kampanja, jonka kautta Varuboden-Osla jakaa 100 000 euroa.

Summalla tuetaan paikallista yleishyödyllistä toimintaa.

Kuka tahansa voi täyttää hakemuksen, mutta toiminta mihin lahjoitusta haetaan, tulee olla Varuboden-Oslan toimialueella, eli itäisellä ja läntisellä Uudellamaalla sekä Ahvenanmaalla.

Hakuaika on 20.3-11.4.2017.

- Hakemuksessa tulee kertoa muun muassa mihin lahjoitusta käytettäisiin, perustella miksi juuri teidän kohteenne tarvitsee lahjoitusta, sekä ilmoittaa yhteyshenkilö.

- Pääset täyttämään hakemuksen näillä sivuilla 20.3 alkaen.

Tänä vuonna valinnoissa painotetaan erityisesti lapsia ja nuoria lahjoitusten jaossa.

 

Varuboden-Oslan järjestämä Paikallisesti hyvää –kampanja keräsi hakuaikana 435 hakemusta eri puolilta osuuskaupan toimialuetta. Lahjoituksensaajat on nyt valittu. Löydät ne listattuna alueittain viereisestä faktaboksista. Tänä vuonna satavuotiaan Suomen kunniaksi oli jaossa yhteensä 100 000 euroa kampanjan kautta. Kesäkuun aikana järjestämme lahjoituksensaajille neljä Paikallisesti hyvää –lahjoitustilaisuutta ympäri toimialuettamme.
 

Mielipidepulssimittauksen avulla asiakkaat pääsivät itse vaikuttamaan siihen, millaisia teemoja he toivoivat, että valinnoissa painotetaan. Yhteensä lähes 1 400 antoi äänensä ja heidän mielestä Lapset ja nuoret, Eläimet sekä Vanhukset, olivat tärkeimpiä teemoja. Lahjoituksensaajien valinnoissa painotettiin siksi juuri näitä teemoja.

Paikallisesti hyvää -kampanja tukee paikallista yleishyödyllistä toimintaa, josta mahdollisimman monet alueen asukkaat ja osuuskaupan asiakasomistajat hyötyvät. Lahjoitukset suunnataan kohteille ja projekteille, jotka tekevät työtä oman alueensa hyväksi ja vaikuttavat positiivisesti asukkaiden hyvinvointiin. Tänä vuonna oli jo kolmas kerta, kun osuuskauppa Varuboden-Osla järjesti kampanjan. Kampanjan kautta on nyt jaettu yhteensä 375 000 euroa noin 300 eri projektille ja paikallisille toimijoille. 

Katso koko lista täältä: https://www.s-kanava.fi/web/varuboden-osla/uutinen/sata-uutta-lahjoituksensaajaa-paikallisesti-hyvaa-kampanjan-kautta/3808793_120710