Varuboden-Oslan Facebook- ja Instagram-arvonnan ja kilpailun säännöt

Osuuskauppa Varuboden-Oslan Facebook- tai Instagram-arvonnan ja kilpailun viralliset säännöt:

Arvonnan tai kilpailun järjestää Varuboden-Osla Handelslag. Arvontaan tai kilpailuun tulee osallistua julkaisussa ilmoitetulla tavalla, arvontajulkaisussa ilmoitettuna aikana. 

Arvontaan voivat osallistua kaikki Facebook- tai Instagram-käyttäjätunnuksen omaavat Suomessa asuvat yksityishenkilöt, jotka täyttävät osallistumisen alaikärajan 18 vuotta. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslagin tai Varuboden på Ålandin työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistuvat kaikki julkaisusta tykänneet tai siihen reagoineet. Muihin kyseisen Facebook- tai Instagram-sivun päivityksiin tai päivityksen jakoihin julkaistut kommentit tai tykkäykset eivät osallistu arvontaan.

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kyseisessä julkaisussa ilmoitettu palkinto. Voittaja ilmoitetaan alkuperäisen kisapostauksen kommenttikentässä, (esim. Etunimi S). Voittajan tulee itse välittää yhteystietonsa (nimi sekä osoite) sähköpostitse toimipaikalle (esim. S-market Inkoolle) kilpailun julkaisussa ilmoitettuun päivämäärään mennessä palkinnon toimittamista varten.

Palkinto toimitetaan postitse hänen Suomessa olevaan osoitteeseensa tai vaihtoehtoisesti noudetaan kyseisestä myymälästä.

Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta. Tilanteessa, jossa palkintoa ei pystytä toimittamaan voittajalle kyseisessä julkaisussa ilmoitettuun ajankohtaan mennessä, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja kilpailun järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta.

Henkilötietojasi kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti arvonnan tai kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään arvonnan tai kilpailun suorittamiseksi, yhteyden ottamiseksi voittajaan sekä palkinnon toimittamiseksi. Kilpailun tai arvonnan järjestäjänä ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag. Annetut yhteystiedot tuhotaan palkinnon toimittamisen jälkeen.

Mikäli voitat, voit erillisellä suostumuksellasi myöntää kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimesi ja asuinpaikkakuntasi ilman erillistä ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Varuboden-Oslan lyhytaikaisessa asiakasrekisterissä osoitteessa: https://www.s-kanava.fi/web/varuboden-osla/tietosuoja/varuboden-osla-henkilorekisterit