Vastuullisesti Varsinais-Suomen hyväksi

TOK:ssa vastuullisuus on arjen tekoja asiakkaiden, henkilökunnan, oman toimialueen ja ympäristön hyväksi.

Osuuskaupalle tärkeitä arvoja ovat jatkuvuus, pitkäjänteisyys ja vastuullisuus. Tulos ohjataan oman toimialueen investointeihin, palveluja käyttävien asiakasomistajien palkitsemiseen, henkilöstön ammattitaidosta ja työhyvinvoinnista huolehtimiseen, yhteiskunnallisten vastuiden kantamiseen sekä monimuotoisen harrastus- ja yleishyödyllisen toiminnan tukemiseen.

Oman alueen asialla

Alueellisuus ja yhteisöllisyys ovat TOK:lle tärkeitä asioita myös yhteistyökumppaneiden valinnassa. Vastikkeellista yhteistyötä TOK tekee omalla toimialueellaan tarkkaan valikoitujen kumppanien kanssa noudattaen S-ryhmän ja TOK:n vastikkeellisen yhteistyön pelisääntöjä ja suunnitelmia.  Periaatteena on, että kohteen pitää olla alueellinen ja lähellä mahdollisimman monen asiakasomistajaperheen jokapäiväistä elämänmenoa. Lapsi- ja nuorisotyö on nostettu TOK:n yhteistyökumppaneiden valinnassa etusijalle. Asiakasomistajat saavat tapahtumista ja tilaisuuksista, joissa TOK on mukana, aina erityiskohtelua, tavallisimmin alennuksia pääsylippujen hinnoista.

Monialaista yhteistyötä

TOK tukee vuosittain yli 300 000 eurolla useita kymmeniä kohteita, jotka edustavat kulttuuria, urheilua, sivistystä ja muuta yhteiskunnallista toimintaa. Teemme yhteistyötä mm. seuraavien urheilu-, liikunta-, kulttuuri- ja hyväntekeväisyystahojen sekä yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa:

  • Turun Osuuskaupan vuosittainen panostus lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen on TOK Seurabonuksen muodossa huikea – n. 80 000 euroa. TOK Seurabonus kohdentuu sataprosenttisesti lapsi- ja nuorisotyöhön.
  • Ässäkenttä-hankkeet yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa. TOK:n alueella on avattu alakoulujen pihoille jo 8 monitoimikenttää (Paimio, Loimaa keskusta, Sauvo, Parainen, Piikkiö, Nousiainen ja Mynämäki).
  • LiikU - lasten liikuntaleirit
  • Varsinais-Suomen Pesis ry
  • Turun Urheiluliitto – Naisten Kuntovitosen, Paavo Nurmi -tapahtumien, Myllyn Pyöräilyn ja Ruissalojuoksujen tukeminen.
  • Paikalliset urheiluseurat, esim. TPS:n jalkapallo ja jääkiekko, Raision Loimu, Hurrikaani Loimaa - mestaruustason toiminnan tukeminen
  • SPR:n Varsinais-Suomen piiri – toiminnan tukeminen
  • MLL:n Varsinais-Suomen piiri – lasten  ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistäminen, mm. Hyvä alku koulutielle -kampanja
  • Lukuisat paikalliset ja alueelliset kulttuuritapahtumat ja -kohteet, mm. Turun musiikkijuhlat, Naantalin Musiikkijuhlat ja Turun Nuori Teatteri

TOK:n yhteistyökumppaniksi?

TOK tukee monia hyvä hankkeita toimialueella an. Jos sinulla tai yhteisölläsi on ajatus yhteistyöstä, voit jättää meille hakemuksen mahdollisesta yhteistyöstä.

Pyyntöjen suuresta määrästä johtuen edellytämme aina kirjallista hakemusta. Hakemuksen voit jättää alla olevasta linkistä.  Käsittelemme hakemukset 4 kertaa vuodessa. Vuonna 2018 käsittelyajankohdat ovat 31.3., 30.6., 30.9. sekä 31.12. mennessä.

Jätä yhteistyöhakemuksesi tästä >>