14.4.2018

Uutta autoilijoille - ABC CarWash avattu Itäharjulle

Itäharjun Prisman yhteyteen ABC mittarikentän viereen on valmistunut uusi ABC CarWash pesukatu. Nyt samalla reissulla onnistuu kätevästi niin ruokaostosten tekeminen, auton peseminen kuin tankkaaminenkin. Avoinna 24h.

  • ABC CarWash Prisma Itäharju Turku autopesu pesukatu avoinna 24h

    ABC CarWash Prisma Itäharju on nyt avoinna

 

- Kuluttajat arvostavat helppoa asiointia yhä enemmän ja tähän pyrimme vastaamaan myös palvelujemme kehittämisessä, ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne Turun Osuuskaupasta kertoo.

Itäharjun pesukatu edustaa uusinta pesuteknologiaa. Laadukkaampaan pesujälkeen päästään muun muassa käyttämällä erilaisia pesuaineita eri vuodenaikoina. Lopputuloksessa näkyvät myös uudenlaiset harjalliset pyöräpesurit ja erillinen kuivausyksikkö, joka viimeistelee auton kuivauksen.  Itäharjun pesukatu on asiakkaalle nopea. Pesukadulla voidaan pestä noin 50 autoa tunnissa. Nopeudella saavutetaan asiakkalle lyhyet odotusajat. Luonnollisesti myös ympäristönäkökulmat on huomioitu. Pesukadulta löytyy Clewer-vedenpuhdistusjärjestelmä, joka säästää veden kulutusta ja näin myös ympäristöä.

ABC CarWash Prisma Itäharju on Turun Osuuskaupan neljäs ABC CarWash. Pesukatu on käytössä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Valittavana on neljä laadultaan ja sisällöltään erilaista pesuvaihtoehtoa.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne, puh. 010 764 4114

ABC CarWash Prisma Itäharju
Kalevantie 41, Turku

Uutinen koskee toimipaikkoja:
ABC-automaattiasemat
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun ABC-automaattiasemat toimipaikkoja: