18.6.2019

Osuuskaupan tiedote 18.06.2019

Turkulaisten yhteinen ulko-olohuone Gunnar Backyard kutsuu nauttimaan kesästä

Keväällä avattu aito ja eläväinen boutiquehotelli Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on saanut arvoisensa sisäpihan tunnelmallisen Gunnar Backyardin avattua ovensa.

Lisätietoja:

Gunnar Eatery & Bar, ravintolapäällikkö Sami Kivirinta, puh. 010 764 4067
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, hotellinjohtaja Sanna-Liisa Byskata, puh. 010 764 4951

– Gunnar Backyard on täydellinen pakopaikka kaupungin hälinästä, vaikka sijaitseekin aivan kaupungin ytimessä. Se on kuin ulko-olohuone, joka luo täydelliset puitteet rentoutumiseen sulkemalla kiireisen kaupungin ulkopuolelleen. Hotellin sisäpihalla voi nauttia herkullisia ruoka-annoksia ja maistella trendikkäitä kesäjuomia, sanoo hotellinjohtaja Sanna-Liisa Byskata.

Hotellin aamiaisen voi myös halutessaan nauttia viihtyisällä terassilla. Klo 14 portit avataan ja terassille pääsee myös kadun puolelta. Iltapäivän raukeus, hyvä kirja ja viilentävä juoma tarjoavat täydellisen paon kaupunkiarjesta.

Terassilla on yhteensä noin 100 asiakaspaikkaa ja sen erikoisuuksina tarjoillaan paikallisia tuotteita, kuten Skärgårdsin siideriä ja Kuninkaantien Panimon olutta. Ruoaksi voi nauttia esimerkiksi Gunnarin herkullisia burgereita tai valita naposteltavaa Snack-listalta.

Anna aikaa itselle, ystäville ja ennen kaikkea kesälle! Gunnar Backyard on avoinna säävarauksella läpi kesän. Keittiö suljetaan noin puoli tuntia ennen ravintolan sulkeutumista.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Muut ruokaravintolat
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Muut ruokaravintolat toimipaikkoja: