Prisma Piispanristi

Kairiskulmantie 3, 20760 Piispanristi Puhelin 010 76 43100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) Faksi 02-2841501

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 24h

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
  • Prisma Piispanristi

Tervetuloa Prisma Piispanristille!

Uusi ja upea Prisma Piispanristi tarjoaa monipuoliset palvelut kompaktissa muodossa. Prisma Piispanristi on edeltäjäänsä 2 500 neliötä kokonaisalaltaan suurempi ja palvelee asiakkaitaan noin 7 000 m2 suuruisella myyntipinta-alallaan. Lisää tilaa on saanut sekä päivittäistavara- sekä käyttötavarapuoli.

Valikoimista löytyy noin 100 000 tuotetta ja sitä suunniteltaessa olemme kuunnelleet asiakasomistajia. Viherpeukaloita ilahduttaa upea ja laaja Kesäpiha, jonka tarjontaa on monipuolistettu. Lisäksi käyttötavarapuolelta löytyvät nyt älylaitteet, kodin pienkoneet, kattaus ja säilytys sekä pukeutuminen kokonaisuudessaan. Päivittäistavarapuolella kattavan valikoiman kruunaa laaja ja monipuolinen palvelutori.

Uudessa Prismassa korostuvat myös asioinnin helppous ja mutkattomuus. Leveät käytävät ja 8 itsepalvelukassaa helpottavat ja nopeuttavat asiointia. Palvelua on aina myös  saatavilla, sillä Prismassa työskentelee noin 80 palvelualan ammattilaista.

Ympäristöasiat avainroolissa

Prisma Piispanristillä on panostettu eritoten ympäristöasioihin. Tavoitteena on lisätä uusiutuvan energian käyttöä tulevina vuosina. Prisma Piispanristin katolle asennetaan kevään 2019 kuluessa oma aurinkovoimala, jonka teho yltänee kattamaan noin puolet Prisma Piispanristin sähkönkulutuksesta aurinkoisina päivinä. Kaupassa on myös ovelliset kylmäkalusteet ja käytämme saastuttamatonta hiilidioksidia kylmäaineena. Lisäksi myymälän valaiseminen hoidetaan led-valoin, jolloin energiaa säästyy noin 30 prosenttia.

Pressosta kotiruokalounaat ja lämpimät pullat

Presso on Piispanristin asiakkaille jo vanha tuttu. Kahvila on saanut uuden paikan ja löytyy heti Prisman sisäänkäynnin vierestä. Presso Piispanristin valttikorttina on herkullinen kotiruokalounas ja raikas salaattipöytä. Lisäksi tarjolla on vastapaistettua pullaa sekä muita suolaisia ja makeita herkkuja. Kahvi ja tee on aina tuoretta.

Prisma Piispanristin lisäpalvelut

Prisma Piispanristin omaa palvelutarjontaa täydentää lisäksi 24h Pesula, S-Pankki, Kultajousi, kampaamo Hairlekiini, Silmäasema, suutari, SmartPost-pakettiautomaatti, Lehtipisteen pakettiautomaatti sekä Nosto-automaatti.

 

Tervetuloa ostoksille!

 

 

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Asiakaspalvelupiste
Asiakaspalvelupiste
Asiakasomistaja-asiat
Asiakasomistaja-asiat
 
Pesula-automaatti
Veikkaus
Veikkaus
 
Pullo- ja tölkkipalautus
Presso
Presso
S-Pankki
S-Pankki
Kesäpiha
Kesäpiha
Silmäasema
Silmäasema
 
Käteistä kassalta S-Etukortilla
 
Kultasepänliike
Parturi/Kampaamo
Parturi/Kampaamo
Nosto-käteisautomaatti
Nosto-käteisautomaatti
Suutari
Suutari