Börsin kokous- ja juhlatilat

Kauppiaskatu 6, 20100 Turku Puhelin 02-337 381
Toimipaikka palvelee ajanvarauksella
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Turun Original Sokos Hotel Hamburger Börsin Regina-kokousosastolla on ammattitaitoinen henkilökuntamme paikalla varmistamassa tilaisuutesi onnistumisen pienintä yksityiskohtaa myöten.

Vaikka hotellimme sijaitseekin kaupungin keskeisimmällä paikalla, Regina-kokousosasto takaa tilaisuudelle rauhaisat puitteet. Kokousosasto sijaitsee korttelin sisäpuolella ja sen modernit tilat kylpevät luonnonvalossa. Reginasta löytyy kahdeksan erilaista tilaa, joista osa voidaan myös yhdistää. Suurimpaan kokoustilaamme mahtuu kerralla 160 henkilöä istumaan luokkamuodossa ja 200 tuoliriveittäin.

  • Börsin kokous- ja juhlatilat

Original Sokos Hotel Hamburger Börs on Turun sydämessä sijaitseva legenda, jonne on helppo löytää. Hotelliimme, jossa asiakkaita on palveltu jo pitkälti yli sadan vuoden ajan, on kokousvieraiden mutkatonta saapua niin autolla kuin julkisin kulkuvälinein. Edes osoitetta ei tarvitse tietää -"Börsin tietävät kaikki!" Kokouksen jälkeen meiltä on myös helppo pujahtaa Turkuun – kaupunkiin, joka on ollut tärkeiden tapaamisten näyttämö koko värikkään historiansa ajan.

Kokouksiin, seminaareihin ja tapahtumiin meiltä löytyy erilaisia kokoustiloja sekä monipuolinen ravintolamaailma tilausravintoloineen. Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä onnistuvat myös kaikenkokoiset ja -luonteiset tapahtumat intiimeistä syntymäpäiväjuhlista yritysjuhliin.

Kokoustilat

Regina-kokousosastolla on ammattitaitoinen henkilökuntamme paikalla varmistamassa tilaisuutesi onnistumisen pienintä yksityiskohtaa myöten.

Vaikka hotellimme sijaitseekin kaupungin keskeisimmällä paikalla, Regina-kokousosasto takaa tilaisuudelle rauhaisat puitteet. Kokousosasto sijaitsee korttelin sisäpuolella ja sen modernit tilat kylpevät luonnonvalossa. Reginasta löytyy kahdeksan erilaista tilaa, joista osa voidaan myös yhdistää. Suurimpaan kokoustilaamme mahtuu kerralla 160 henkilöä istumaan luokkamuodossa. Tiimityöskentelyyn suosittelemme luovaa huonettamme.

Juhlatilat

Vuosijuhlat, ylioppilasjuhlat, häät, syntymäpäivät, pikkujoulut tai karonkka? Original Sokos Hotel Hamburger Börsin tiloissa vietät juhlan kuin juhlan tyylillä!

Valitse isoihin tapahtumiin jugendhenkinen YläBörs kimaltavine kristallikruunuineen tai moderni Börs Night Club. Pienempiä vastaanottoja varten meiltä löytyy uniikkeja kabinetteja.

Pienempiin juhlahetkiin sopivat YläBörsin kabinetit Esmeralda ja Kivi, klassikkoravintolamme Oscar Pub & Grillin kabinetit sekä suosittu bistro Frans & Emilie.

Tavataan Börsissä!

 

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
YläBörsin Jugendsali
 
YläBörsin terassi
 
Esmeralda -kabinetti
 
Esmeralda-Kivi -kabinetti YläBörsissä
 
Valtin-kabinetti YläBörsissä
 
Kivi-kabinetti YläBörsissä
 
Börs Night Club
 
YläBörs
 
Oscar Pub & Grill
 
Shamrockcafe
 
Frans&Emilie
 
Takkakabinetti
 
Sauna 1 - ILO
 
Regina 7&8
 
Regina 8
 
Luova tila - Regina 6
 
Regina 5
 
Regina 4
 
Regina 3
 
Regina 1&2
 
Regina 2
 
Regina 1