Osuuskauppavaalit

Osuuskauppavaalit - TOK

Turun Osuuskaupan uusi edustajisto on valittu

Turun Osuuskaupan edustajiston vaalit pidettiin 4.-13.4.2016. Edustajistoon valittiin 60 jäsentä, joista 26 oli miehiä ja 34 naisia. Uusia jäseniä edustajistoon valittiin 32. Ääniä vaaleissa annettiin yhteensä 19 415 kappaletta. Vaalien äänestysprosentti oli 13,7 %.

Katso valitut ja varajäsenet

Katso tulos kokonaisuudessaan

Katso tulos kokonaisuudessaan alue1

Katso tulos kokonaisuudessaan alue2

 

Vaalien yhteydessä olleen arvonnan voittajat on arvottu:

Anna-Liisa Uusitalo, Yliskulma
Anneli Enjala, Raisio
Mikko Ristimäki, Nousiainen
Hannu Nupponen, Turku
Irma Takala, Vanhalinna

Palkintona heille lähtee iPhone 6s älypuhelimet. Voittajia on kontaktoitu henkilökohtaisesti. Paljon onnea!

 

Ryhdy ehdolle ja äänestä Turun Osuuskaupan vaaleissa!

Turun Osuuskauppa on asiakasomistajien omistama alueellinen osuuskauppa, jonka tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. Asiakasomistajia TOK:lla on jo yli 141 000. Alueosuuskauppana TOK huolehtii koko toimialueensa palvelujen jatkuvasta kehittämisestä. TOK toimii yrittäjänä market-, tavaratalo-, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemiskaupassa.

Joka neljäs vuosi asiakaskaomistajat valitsevat Turun Osuuskaupalle edustajiston, joka käyttää omistajien ääntä sen hallinnossa. Turun Osuuskauppa järjestää edustajiston vaalit 4.-13.4.2016. Vaalin tulos julkaistaan 21.4.2016 tällä sivulla sekä TOK:n nettisivuilla osoitteessa tok.fi.

Näin valitaan Turun Osuuskaupan edustajisto!

Vaaleja varten Turun Osuuskauppa on jaettu kahteen jäsenalueeseen. Asiakasomistajat äänestävät edustajistoon jäsenet omilta jäsenalueiltaan. Jäsenalueiden ulkopuolella asuva asiakasomistaja voi äänestää minkä tahansa jäsenalueen ehdokasta.

Jäsenalue 1 – valitaan 46 edustajiston jäsentä: Kaarina, Lieto, Masku, Naantali, Raisio, Rusko, Turku              

Jäsenalue 2 – valitaan 14 edustajiston jäsentä: Aura, Kustavi, Loimaa, Parainen, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pöytyä, Sauvo, Taivassalo, Uusikaupunki, Vehmaa            

Näin äänestät vaaleissa!

Turun Osuuskaupan edustajisto valitaan suhteellisella vaalitavalla. Kaikki ehdokkaat ovat jollain ehdokaslistalla. Ääni annetaan ehdokkaalle, mutta läpipääsyyn vaikuttaa sekä ehdokkaan itse saamat äänet että koko ehdokaslistan äänimäärä.

Äänestyslipuke ja äänestysohjeet toimitetaan Turun Osuuskaupan äänioikeutetuille jäsenille huhtikuun asiakasomistajapostin mukana maalis-huhtikuun vaihteessa.

Tästä linkistä klikkaamalla voit tutustua Turun Osuuskaupan sääntöihin: säännöt

Ryhdy ehdolle ja tule valituksi

Voit pyrkiä Turun Osuuskaupan edustajistoon jos olet ennen vaalin alkua 18 vuotta täyttänyt, hyväksytty Turun Osuuskaupan jäseneksi ennen vaalivuotta ja asut osuuskauppasi alueella. Ehdokasasettelu on 2.-16.2.2016.

Ehdoskalistan voi allekirjoittaa vähintään 5 jäsenalueella asuvaa äänioikeutettua asiakasomistaja. Allekirjoittajista yksi on merkitty ehdokaslistan asiamieheksi ja yksi varamieheksi. Ehdokaslistalla pitää olla ehdokkaana vähintään kaksi samalla jäsenalueella asuvaa osuuskaupan jäsentä. Enintään ehdokkaita voi olla kaksi kertaa jäsenalueelta valittavien edustajiston jäsenten määrä.

Ehdokaslista ja ohjeet ehdokaslistan täyttöä varten

Tiedote ehdokasasettelusta

Ehdokasasettelun ohje 2016

Ehdokaslista, jäsenalue 1

Ehdokaslista, jäsenalue 2

Suostumus ehdokkaaksi

Edustajiston vaalijärjestys

Ehdokkaat vuoden 2016 vaaleissa

Ehdokaslista jäsenalue 1

Ehdokaslista jäsenalue 2

Etsi ehdokkaasi vaalikoneella!

Vaalikone kertoo, ovatko ehdokkaan ajatukset lähellä omiasi. Tutustu vaalikoneeseen ja löydä oma ehdokkaasi!