31.1.2018

Prisma Kauppakassi – Ruokakauppasi verkossa

Voimassa: Toistaiseksi

Helpota arkeasi ja tilaa ruuat netistä!

Prisma Kauppakassi -palvelun valikoimista löytyy yli 20 000 tuotetta ja ruoan lisäksi mukana on yleisimpiä päivittäisiä käyttötavaroita.
 
Palvelun toimintaperiaate on yksinkertainen: kirjaudu verkkokauppaan osoitteessa www.foodie.fi/mylly tai www.foodie.fi/itaharju. Voit käyttää myös mobiilisovellusta tabletilla tai älypuhelimella. Valitse haluamasi tuotteet ja käy noutamassa ne sovittuna aikana Prisma Myllyn tai Itäharjun noutopisteestä. Tuotteet voi maksaa joko verkkokaupassa tilausta tehdessä tai pankkikortilla noutopisteessä tuotteita noudettaessa.
 
Verkosta tilatut tuotteet ovat samanhintaisia kuin Prisman hyllyssä. Tuotteiden keräilystä syntyviä kuluja katetaan keräilymaksulla, joka on S-Etukortilla 5,90 euroa (ilman korttia 7,90 euroa).
 
- Verkossa tilattujen tuotteiden keräämisestä vastaa tehtävään koulutettu henkilökuntamme, joka valitsee asiakkaalle parhaat ja tuoreimmat tuotteet. Erityisen tarkkoja olemme tuotteiden tuoreuden lisäksi keräiltyjen tuotteiden asianmukaisesta säilytyksestä, kertoo Prismajohtaja Terhi Lautkankare.
 
 
Tilaamisen 5 askelta:
1. Mene osoitteeseen foodie.fi/mylly tai foodie.fi/itaharju
2. Luo käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään Facebook-tunnuksillasi
3. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja siirry tilaamaan ostoskärry-ikonin kautta
4. Vahvista tilaus maksamalla se ja tarkistamalla tilauksen tiedot
5. Nouda valmiiksi pakatut ostoksesi Prisma Myllyn tai Itäharjun noutopisteestä
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Prisma
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Prisma toimipaikoista:
Ketju: Prisma