21.8.2019

Komisario Palmu seikkailee Turun Kaupunginteatterissa syksyllä 2019

Voimassa: 11.4.2019 - 30.12.2019

Mika Waltarin luoma mehevä etsivähahmo on seikkaillut itsensä rikosfiktion kaanoniin ja suomalaisten sydämiin. Vain 10 esitystä keväällä: Jätä arpominen lottoneidille ja osta lippusi näytelmään viipymättä!

  • hotellit turku, teatteri turku, turun kaupunginteatteri, komisario palmun erehdys, original sokos hotel wiklund, turun seurahuone

    Komisario Palmun Erehdys Turun Kaupunginteatterissa

Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämöllä Komisario Palmun erehdys nähdään Panu Raipian ohjauksena. Teatterielämyksen kruunaa yöpyminen Sokos Hotellissa.

Mestarillinen dekkarikomedia nostalgian nälkään

Rikkaan suvun musta lammas Bruno Rygseck löydetään kotoaan kuolleena. Mitä on tapahtunut! Asioiden todellisen tolan voi selvittää vain yksi henkilö ja kyseinen herra hälytetäänkin oitis apuun. Komisario Palmu oikaisee piippuaan ja antaa epäilyksensä valon langeta jokaisen tapahtumapaikalla sattumoisin oleilleen sukulaisen ja palveluväen ylle. Kaunaa vainajaa kohtaan on kannettu, selkä vääränä suorastaan, mutta kuka on syypää tapahtuneeseen?

"Poliisimiehen on osattava odottaa, että rikolliset tekevät rikoksensa ja sitten selvittää ne."  
– Komisario Palmu

Mika Waltarin luoma mehevä etsivähahmo on seikkaillut itsensä rikosfiktion kaanoniin ja suomalaisten sydämiin kirjoissa, elokuvissa ja näyttämöllä. Komisario Palmun erehdys ilmestyi kirjana vuonna 1940 ja Suomen hauskimmaksi valittuna elokuvana kaksi vuosikymmentä myöhemmin. Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämöllä Komisario Palmun erehdys nähdään Panu Raipian ohjauksena huhtikuusta 2019 alkaen. Komisario Palmua näyttelee Taneli Mäkelä - mies joka haukankatseineen on valmiina jallittamaan rikoksentekijän ja paikantamaan katsomosta teistä jokaisen. Parempi siis saapua paikalle!

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Tutustu lisää esitykseen ja Turun Kaupunginteatterin tarjontaan tästä.

YÖVY TURUSSA

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Hinnat alk. 68 €/hlö/vrk/2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus
  • Solo-amiainen
  • Saunan ja kuntosalin käyttömahdollisuus

Original Sokos Hotel Wiklund

Hinnat alk. 54 €/hlö/vrk/2hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen

Va­rauk­set ja li­sä­tie­dot: Myyn­ti­pal­ve­lu, Turku, puh. 02-337 3800, myyn­ti­pal­ve­lu.​turku@​sokoshotels.​fi.
Puhelun hinta 020-alkuisiin numeroihin: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Hinta on vapaa-ajan alkaen hinta asiakasomistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotetta on myynnissä rajoitettu määrä.  

Hinta: 59 EUR/hlö/vrk/2hh
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels