Yhteistyökumppanit täydentämässä osuuskaupan ja S-ryhmän palvelutarjontaa

Osuuskauppa Suur-Savolla ja S-ryhmällä on useita yhteistyökumppaneita, jotka myöntävät S-ryhmän omien toimipaikkojen lisäksi Bonusta tai tuote- ja palveluetuja asiakasomistajille.

Kumppanuustoiminnalla lisähyötyä asiakasomistajuuteen

Bonusyhteistyökumppaneita ovat LähiTapiola, Silmäasema, Elisa, Oral, Apteekki Stella, Linnanportin Apteekki, Savon Apteekki sekä  Lumme Energia.

LähiTapiolan vakuutuksista, Lumme Energialta ja Elisalta Bonus kertyy vasta sen jälkeen kun olet ilmoittanut heille S-Etukortissa olevan jäsennumerosi. Apteekki Stellasta, Linnanportin Apteekista ja Savon Apteekista saat Bonusta itsehoitotuotteista (etu ei koske lääkkeitä).

Tämän lisäksi Osuuskauppa Suur-Savon yhteistyökumppanit Hoito- ja Kuntovalmennuspalvelut Ismo Hyvönen, Jaakon Autokoulu, Savonlinnan liikennekoulu, Savonlinnan Auto-opisto sekä Liikennekoulu Top Way myöntävät tuotteistaan tai palveluistaan S-Etukortilla hintaedun (ei kerrytä bonusta).

Keskittämällä ostot Osuuskauppa Suur-Savon, S-ryhmän sekä yhteistyökumppaneiden toimipaikkoihin, asiakasomistajuudesta saatava hyöty kasvaa entisestään!