1.2.2017

Tulevana kesänä Mikkelin Naisvuoren Kesäteatterissa Metsolat

Naisvuoren Kesäteatterissa pääset osaksi Suomen ja suomalaisuuden historiaa. Nauti kesäteatterista ja yövy mukavasti Original Sokos Hotel Vaakunassa Mikkelissä.

Kesällä 2017 Naisvuoren kesäteatterissa Mikkelissä, nähdään maailman ensi-illassa Suomen kaikkien aikojen rakastetuimmasta TV-sarjasta kirjoitettu näytelmä METSOLAT - URJANLINNA.

Näytelmän ensi-iltaa vietetään keskiviikkona 5.7.2017, näytöksiä päästään seuraamaan ensi kesänä yli elokuun puolen välin ajalla 4.7-18.8.2017.

METSOLAT – URJANLINNA on pala Suomen ja suomalaisuuden historiaa. Se on myös yhtä lailla tätä päivää. Yrittänyttä ei ehkä "laiteta" tänäänkään, mutta kamppailu itsensä voittamiseksi ja haaveittensa toteuttamiseksi on monenkirjavia haasteita täynnä, jännittävää, yllättävää. Elämää!

Metsolat - Urjanlinna pohjautuu suositun tv-sarjan 20 ensimmäiseen osaan, joissa sisarukset Erkki ja Eeva taistelevat omien unelmiensa puolesta. Sisarusten vanhemmat Annikki ja Antti Metsola elävät lastensa elämänvaiheissa vahvasti mukana. Ohjaajana toimii Katriina Honkanen, näytelmän on dramatisoinut Carl Mestertonin ja Curt Ulfstedtin alkuperäiskäsikirjoituksen pohjalta Miisa Lindén.

 

Nauti kesäteatterista ja yövy mukavasti Original Sokos Hotel Vaakunassa. Huonevaraukset www.sokoshotels.fi

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels
Ladataan kommentointia...