20.9.2018

Tehdään yhdessä hyvää!

Osuuskauppa Suur-Savo, Jukurit ja Juniori-Jukurit tekevät yhdessä hyvää lasten- ja nuorten jääkiekkourheilun hyväksi Etelä-Savossa.

Suur-Savon leipomo, Juniori-Jukurit ja Jukurit HC ovat yhteistyössä valmistaneet Heimo-sämpylän. Jokaisesta myydystä Heimo-sämpyläpussista Suur-Savon leipomo lahjoittaa 10 senttiä Juniori-Jukureiden toiminnan tukemiseen. Kampanja on voimassa vuoden 2018 loppuun asti.

Heimo-sämpylä on tullut myyntiin Osuuskauppa Suur-Savon marketeihin 17.9. alkaen. Heimo-sämpylä on näkyvästi esillä Jukureiden kotipelissä Oulun Kärppiä vastaan 21.9.2018.

Lisätietoja:
Ilkka Kari
leipomon tulosvastuullinen esimies
040-7234747
ilkka.kari@sok.fi

Jukureiden preseason pelipaitojen huutokaupan tuotto Juniori-Jukureille

Jukureiden harjoitusotteluissa käytetyt pelipaidat huutokaupattiin ja huutokaupasta saatu tuotto 3662€ ohjattiin suoraan lyhentämättömänä Juniori-Jukureille.

Kuva: Mikko Kankainen

Osuuskauppa Suur-Savo oli preseason pelipaitojen pääyhteistyökumppani ja huutokauppakampanja oli osa Jukureiden, Suur-Savon ja Juniori-Jukureiden välistä yhteistyötä. Kuvassa vasemmalla lahjashekkiä vastaanottamassa Juniori-Jukureiden junioripäällikkö Tuomas Anttonen, keskellä shekin lahjoittaja Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja, kauppaneuvos Heikki Hämäläinen ja oikealla Juniori-Jukureiden puheenjohtaja Antti Laakso.

Kuva: Mikko Kankainen. 

Lisätietoja:
Heikki Hämäläinen
toimitusjohtaja, kauppaneuvos
0500 553765
heikki.hamalainen@sok.fi